Jump to content
E-sigareti foorum

marx134

Tavakasutaja
  • Postitusi

    4
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. Kle jaa vabandust et siin fastvape mustasin,ei olnud meelega. Lihtsalt ei saanud aru milles probleem on. Minul endal on protank 2 originaal 2 kuud tagasi ostsin kõik oli ilusas originaal pakis jne. Ma nüüd ei saa aru kas uuem versioon coilist on nõksu teistsugune et need õhuavad jäävad kinni ja ei sobi protank 2ga. Fastvapes on öeldud et nagu sobib protank 2ga. Ma ei saa nyyd ikkagi aru kas viga on coilis, e-sigaretis või minus, et minu väike pea ei saa aru asjadest ?
  2. Ise sain nii korda, et viilisin coili alumise osa nõksu maha ja zilettiga kärpisin tihendit ja sai korda. Viilimise ja tihendi lõikamisega ei tasu liiale minna tõmme võib liiga heaks minna. Tekib ikkagi küsimus et kuidas ja mille järgi ära tunda kohe õiget coil voi kus kohast saab kohe õige coili, et ei pea nussima ajusid.
  3. Probleem selles et tellisin fastvape st uued aurustid 2.5 oomi protank 2le. Keerasin aurusti külge ja kui aku täiesti kinni keeran ülemise osa külge siis õhk ei käi läbi. Ei saa aru milles tõpselt probleem on, kuskilt lugesin et aurustil alumise tihendi serv maha lõigata. Midagi lugesin veel, et coil alumist osa viilida , et see liiga paks. Milles probleem olla võib ja kuidas käituda sellises olukaorras?
  4. Lugu selline, et kangertech protank2 huuliku tihend on katki. Kas keegi teab kustkohast saab uue tihendi või huuliku? (tihendi välimine diameeter on 8mm sisemine diameeter on 4mm)
×
×
  • Create New...