Jump to content
E-sigareti foorum

WHISTLER

Tavakasutaja
  • Postitusi

    104
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Posts posted by WHISTLER


  1. Reaalselt on mul töö vägagi füüsiline ja trennis käin samuti. Kui sa 2 suurt autotäit kraami peaaegu, et üksi 3ndale korrusele vead, siis ikka tõmbab kangeks küll  :roll:

     

     

    Aasta tagasi elasin pärnus.... 5ndal korrusel. lifti polnud. Poole aasta jooksul kolisin sinna ja sealt ära... korralik trenn... Seal elades jäi ka suitsetamine vähesemaks, kuna suitsul käisime all. :D ja sa vingud oma 3nda korrusega :D   Kuradi suurt külmkappi oli ikka väga jõhker sealt ülalt alla tassida, pesumasinad, telekad jms asjad  olid nagu puhkamine selle kõrval. Diivan oli tüütu, 5 korrust seda suurt jurakat kuidagi mõõda treppe käkkida. Vahepeal oli selline kopp ees, et oleks kõik asjad tahtnud sealt aknast alla visata. :D aga nüüd tagasi saarel oma esimesel korrusel on hea olla :P


  2. http://www.stopvaping.com/

    Et kui üle viskab aurutamine siis sellest loobumiseks on ka komuun ja programm olemas :D

     

    Keegi võiks mulle toeks olla, et ma jääksin edasi tegema e-sigaretti :D

     

    juba kuu aega või isegi 2 kuud olen  ilma nikota vedelikku tõmmanud. Nüüd aga ei viitsi e-sigareti järele haaratagi.  Ainuke, mis veel kõidab, on mech ja RDA. Vamo koos tiblaga seisab juba tükk aega. :( Kardan, et varsti ei rahulda mind ka RDA enam... Peab vist analoogiga uuele ringile minema, et saaks uuesti veipimise peale tagasi tulla  röömsalt :D


  3. Oli see Rait ? :D

    Ma ütlesin ka seal korra, et pärast teeb pauku, aga keegi ei sumbanud ega ei otsinud :D Ma läksin hommikul minema ja minust jäi mod sinna põhja :D

     

     

    Rait jah. Trehvasime mingiaeg jälle, ta nägi mu vamot ja siis rääkis :D  eesti on pisike, või mis :D


  4. Mu nemesis oli koos kickiga mingi 10 tundi tünnisauna põhjas, ikka töötab :D

     

     

    Kuulsin just mingiaeg tallinnas  sarnasest asjast, keegi kukutas modi tünnisauna ja kukkus karjuma, et lendab õhku vms...  Oli sumpand ja otsind ringi seal, polevat leidnud, järgmine päev oli vist leidnud alles :P

    Tuttav metsakamees rääkis mingipäev just :P


  5. Vana nokia avab alati pudeleid, kuna aga mu vana nokia pesumassinas otsa sai, olin sunnitud õlle jms joomise maha jätma, äärmisel juhul saan purki villitud märjukest juua. Kuu aega pool-tarka  LG kasutamist : ekraan ei tunne puudutusi enam, nii ära kriibitud, tagumine korpus kobrutab värvi maha. Ei tea, mis lahusti vms taskusse sattunud, LG ei pooldanud igastahes. Viskab juba aegajalt teine ka lampi pildi kotti.   Igatsen nokiat.


  6. No kui juba, siis juba.

     

     Ma aastakese juba töötu olnud.

     

    Kogemust siis:

     

    autoremondi alal,

    veoautoremondi alal,

    autode keretööde alal,

    saan hakkama enamus santehniliste töödega,

    oskan keevitada,

    olemas B, T ja tõstukiload

    Töötanud ka husqvarna esinduses  mehhaanikuna (saed, niidukid, raiderid, traktorid, võsakad, trimmerid. Samuti rollerid, atv´d)

     

     

    Sobiks mehaaniku, traktoristi/kaubikujuhi töö, müügitöö (mitte toidupoodi).

     

    Asukoht SAAREMAA! :)


  7. :D otsaklemm ei anna ühendust millegipärast.   BAT-X30AMP-2.jpg    ots selline lõhikuga, lükkasin multimeetri otsa lõhiku vahelt sisse ja näitas 3.9 volti :D   Miks ei jõua vool klemmini? Mõlemal akul.... Säilivusaeg läbi ja uued osta?

     

    Kui õhtuks viga teada pole, lühistan kuidagi ära ja kasutan edasi.


  8. Ma olen suht kindel, et ta ei ole nii madala voldi juures töödanudki, Tunde järgi ütleks, et peale ca 2.8 volti  tõmbas pildi kustu ja pole enam midagigi andnud. Pole vist ju päris normaalne, et mõlemad akud 0.0 volti annavad. Mingi katkestus nagu oleks.  Kui aku tühi, siis midagi ta ikka välja annaks. Imelik.


  9. Mismoodi sul see õnnestus? Täitsa kellaks läksid? 

    Tundub nii, kuigi natuke ebaloogiline, et multimeeter täitsa 0 näitab ja voolu enam sisse ei võta ;P

     

    Sain oma esimese vask-mechi ja sellega ei pane  niikergelt tähelegi enam voolulangust ja aku tühjenemist(eriti purjuspeaga :D) fakkadifakkfakk, odav lõbu :P


  10. Kui mulle veel ideid suudad anda. Multimeetriga mõõtes täitsa null.  Eile õhtul olin i4 sisse lappinud ühe akku, teine oli mechis, mech lakkas õhtul töötamast, ei viitsinud süveneda. Hommikul vaatasin, et   laadjal ainult power tuli põleb. Aku märgutuled kustus, Äratas kahtlust, mõõtsin akusid, 0.00 volti mõlemad.  Mõtlesin, et ehk saab teise aku pealt voolu sisse (2 akut omavahel kokku, et üks laeb teist, aga ei ole aidanud.


  11. Jeesuse moodi: Lähen ka nädalaks-paariks eemale. Tagasi tulles oleks meeldiv, kui see uus jama kadunud oleks... :) Ai plinn. 10 min otsisin postkasti. Ei saa aru, millised teemad sisaldavad lugemata poste jne... kõik nii ühtemoodi segane. Nagu feissbuuk. koguaeg uuendab segaseks ennast.

     

    Peab meeldima -.-


  12. Asjad vajavad uuendust  ^_^

     Miks kõik nii ütlevad. Vanad lahendused toimivad ju ka... Kõik ei pea ju tehnika tipp olema. Uut jama toodetakse nagunii koguaeg niipalju peale, et alati ei jõua omale uusimaid tippmudeleid  ja asju muretseda.

×
×
  • Create New...