Jump to content
E-sigareti foorum

indrekp

Tavakasutaja
  • Postitusi

    31
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Posts posted by indrekp


  1. 2.5 tank-clearomizer-i asemel olen tellinud 1.8 oomise clearomizeri (see uudistoode – vahel tasub ootamine ära), mis tõotab ka rohkem tossu välja ajada. Olen väga rahul mig cigsiga, arvestades sellega, et praegu ainult padrunitest teinud.

     

    -- 11 Mar 2014 12:36 --

     

    Need prahid võib võtta alternatiiviks auto kindalaekasse, mitte algajale. Algajale vaja just positiivset kogemust, et ikka jääda e-värgenduse peale, mitte hakata ajama, et oi, e-sig on jube cräpp ja ,,algajale,, ei sobi.

    See bänner sul all... ei saa aru, kuidas raha e sigaretid kokku hoiavad, vedelike ja värginduste peale kulub ju isegi rohkem?


  2. Kas ise oled proovinud või mille põhjal järelduse teed? 2012 established. Igal pool kiidetakse, et see parim e-sigarett üldse. Best bang for the buck kindlasti ja soovitatav neile, kes alustavad. Ja mingit suurt vibrat ma taskus küll ei hakka kunagi kandma. Kas õhuava pelgalt clearomizeriga seotud ei ole, patareiga sel pistmist ei tohiks olla.


  3. Mul on Mig Cigsi kohta küsimus. Nimelt on kaks patareid, aga ühest tuleb natuke raskemini tõmmata ja see nagu peakski nii olema, st normaalses seisukorras, aga teisest patareist mis (pandi tasuta kaasa) tuleb õhk hoopis kergemini läbi, vilinatki on kuulda. Kas selline erinevus ongi normaalne või saatsid defektse? Auru tuleks nagu mõlemal ühepalju. Laevad vast ka sama kaua.


  4. hambaarst oskab ehk seletada millega tegu võib olla.

    Pigem ikka kõrva-, nina- ja kurguarst.

     

    -- 01 Mar 2014 16:46 --

     

    Natukene googeldamist näitab, et tegu on ilmselt soolte funktsiooni häiretega, organism on üleujutatud jääkainetega, ainevahetushäired või inimene on parasjagu paastumas.

    Ei oska neid asju kuidagi omaks tunnistada.


  5. Nüüd viimati õuna 11mg Dekangi või Hangseni (kleepsu võtsin ära, ei tea) mig cigsiga (clearomizerit pole 808d keermega eestist saada, netipoest tellitud 808d keermega padrunid olid jurad ja seega olen tilgutanud mig cigsi vanadesse padrunitesse).

     

    Müüja jutt veel sellele vedelikule: Nimed pakendil on teised aga tootjad on ikkagi Dekang ja Hangsen, sama värk nagu Grossi piim on tglt Tere toodang.

×
×
  • Create New...