Jump to content
E-sigareti foorum

indrekp

Tavakasutaja
  • Postitusi

    31
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Kasutajast

  • Asukoht:
    Paide, Estonia

Viimased profiili külastajad

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Geneetiliselt ei ole ma üldse suitsetaja, sest mu vanemad ei ole suitsetajad. Ise olin selle külge pookinud.
  2. Ehk peaksid siis madalamapalgalisele tööle minema. Siis ei oleks ka nii palju ballasti.
  3. Kas ma saan feimi valuutaks vahetada w? Suitsetajad on ikkagi luuserid.
  4. Kammoon, sa oled nagu 'effin luuser kui analoogi tõmbad. Kõik, kes seda teevad on totaalsed eilased. When you vape you are a frickin' boss!
  5. Mikrolaineahju saab panna, raputada, soojas vees hoida (seda võiks lähemalt selgitada, et kas korgiga või korgita ja kuidas ja kaua. See meetod ja mikrolainahju oma võtab ka nikotiini vähemaks mõnevõrra) jne: http://www.thealchemistscupboard.co.uk/page/steeping
  6. 2.5 tank-clearomizer-i asemel olen tellinud 1.8 oomise clearomizeri (see uudistoode – vahel tasub ootamine ära), mis tõotab ka rohkem tossu välja ajada. Olen väga rahul mig cigsiga, arvestades sellega, et praegu ainult padrunitest teinud. -- 11 Mar 2014 12:36 -- See bänner sul all... ei saa aru, kuidas raha e sigaretid kokku hoiavad, vedelike ja värginduste peale kulub ju isegi rohkem?
  7. Kas ise oled proovinud või mille põhjal järelduse teed? 2012 established. Igal pool kiidetakse, et see parim e-sigarett üldse. Best bang for the buck kindlasti ja soovitatav neile, kes alustavad. Ja mingit suurt vibrat ma taskus küll ei hakka kunagi kandma. Kas õhuava pelgalt clearomizeriga seotud ei ole, patareiga sel pistmist ei tohiks olla.
  8. Mul on Mig Cigsi kohta küsimus. Nimelt on kaks patareid, aga ühest tuleb natuke raskemini tõmmata ja see nagu peakski nii olema, st normaalses seisukorras, aga teisest patareist mis (pandi tasuta kaasa) tuleb õhk hoopis kergemini läbi, vilinatki on kuulda. Kas selline erinevus ongi normaalne või saatsid defektse? Auru tuleks nagu mõlemal ühepalju. Laevad vast ka sama kaua.
  9. Pigem ikka kõrva-, nina- ja kurguarst. -- 01 Mar 2014 16:46 -- Ei oska neid asju kuidagi omaks tunnistada.
  10. Mingit HSi pudeli põhja all küll ei ole. EDIT by Spezz: "liiga palju infot" müüs (asendasin a-d 4-jadega)
  11. Nüüd viimati õuna 11mg Dekangi või Hangseni (kleepsu võtsin ära, ei tea) mig cigsiga (clearomizerit pole 808d keermega eestist saada, netipoest tellitud 808d keermega padrunid olid jurad ja seega olen tilgutanud mig cigsi vanadesse padrunitesse). Müüja jutt veel sellele vedelikule: Nimed pakendil on teised aga tootjad on ikkagi Dekang ja Hangsen, sama värk nagu Grossi piim on tglt Tere toodang.
  12. Kas mul on allergia vedeliku vastu või tõmban liga tihti? Keel on kaetud pruuni vaabaga, küüneotsaga võttes tuleb ära, aga ikkagi väga hirmutav. Mida ma tegema pean? 1 kuu ja 1 nädal olen tõmanud ainult e-sigaretti.
×
×
  • Create New...