Jump to content
E-sigareti foorum

kairokukk

Tavakasutaja
  • Postitusi

    5
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. Tere Sai siis ka endale soetatud köik vajalik et segada ise endale vedelikku,aga kuna ennem pole seda teinud tahaks natuke veel selgust saada. Baas on smoki oma 30pg70vg mix 3mg ja maitsestajaks Capella Vanilla Custard v2.Sooviksin teha algatuseks 10ml Kas siis lihtsalt lisan sellelel 10ml valmis baasile näiteks 0.7ml maitsestajat?Või olen valesti asjast aru saanud?
  2. Ei tea kas tootja halb aga see Mee õli oli küll nagu vanaema salvi maitsega.
  3. Tere,lihtne küsimus kas tavalisele valmis õlile võib lisada ise VG vedelikku juurde,kas tossu kogus muutub suuremaks ka?
  4. okei,ise tellin muidu präegu e-vedelik.ee st õlisid ja asju.Suht head hinnad Eesti kohta minuarust aga mõtlesin et äkki saaks veel odavamalt.Mis muidu arvate e-vedelik.ee õlide kohta,on keegi ise ka teinud et pole siis niiväga keemia?endale tunduvad täitsa head aga no palju ma ikka nendest jagan!
  5. Terv,et tahaks siis siin peleoni ühistellimustel ka kaasa lüüa aga kuna suhteliselt võhik veel ei jaga maid. Nimelt tahaksin osta ainult valmis vedelikke aga lehepeal vaadates on küll igasuguseid õlisid,küll neid mida ise kokku segada jne,et kas saaks keegi öelda milline see peab siis olema kas PG,VG jne?Paha poleks ka kui keegi saaks saata õige lingi kus just valmis õlid on,ehk kohe sisse ja tõmbama?
×
×
  • Create New...