Jump to content
E-sigareti foorum

ripclaw

Tavakasutaja
  • Postitusi

    8
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Converted

  • Varustus
    joyetech evic+Vivi Nova STR, 2x eGo 1100mAh+eGo Aurusti
  1. Tere, Vabandan kui teema vales kohas, aga tekkis küsimus milline oleks hea clearo Eleaf 20w modile? Proovisin täna 0,5ohm coiliga clerot ja ütles mulle et low clearo vms? Tahaks sellest pulgast maksimaalset tossu välja saada. Hetkel kasutan clearot mille coili takistus on1,7ohm aga see ei kannata pikalt suure vv'ga kõrvetada. Kuskilt interneeduse avarustest leidsin infot et Eleaf 20W alla 1ohm coili ei tunnista. Kõik nõuanded ja info on teretulnud. Ette tänades!
  2. Kas keegi teab kus võiks saada head mentooli? Siiani olen tõmmanud nixorexi mentooli ja olen proovinud ka teisi (foorumi kaudu ostetud), ja mitte ükski pole liglihedane olnud, ei saa arugi, et oleks mentool või on olnud väga imeliku maitsega.
  3. Tere, Olen Allan ja asun tallinnas. Tavalist suitsu sai vast 7a tehtud ja mingi aasta tagasi mõtlesin et proovin selle elektroonilise viguri ära. Esimeseks komplektiks sai ostetud SKYSMOKE EGO TANK SYSTEM, mis oli paras pa'k. Täitmine oli vastik ja aurutid vms kippusid jube kiirelt läbi minema. Esimese kuu ajaga vahetasin garantii korras aurutid ära ja üritati selgeks teha et ma ei oska õigesti tõmmata seda jne. Mingiaeg jäid need asjad vedelema jälle kuna otsustasid mitte töödata. Mingi aeg tuli jälle tuhin peale ja kuna akud olid veel enamvähem töökorras siis sai ostetud eGo Sigma aurusti. Seda eGo komplekti kasutasin ca 7kuud kuni lõpuks viskas üle see, et nicorexi aurustitest üle 2 oli 1 vigane. Ja nüüd paar päeva tagasi sai Spezz'i käest soetatud eVic ja STV 3,5ml aurusti. Olen komplektiga rahul, kui ei ole leidnud veel seda õiget setingut omale sealt. Olude sunni ostan nicorexist mentooli vedelikku, sest pole kuskilt mujalt leidnud veel endale sobivat mentooli vedelikku. Ühesõnaga on olnud pikk ja keeruline teekond õige asja juurde
×
×
  • Create New...