Jump to content
E-sigareti foorum

margus450

Tavakasutaja
  • Postitusi

    3
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. Vabandan ette,kui küsimus veits imelik tundub,kuid küsin ikka.Praegu kasutan EGO akut(1100),pakutakse uuemat(2200).Mis on neil pmst vahet peale selle,et uuem kestab kauem.
  2. Räägi, miliseid vedelikke kasutad - tootja, VG/PG suhe. Kogu aeg ühe peal või muudad/oled muutnud? Millised maitsed? Päev läbi üks või vahetad? Kui vahetad, kas on erinevusi? Riistvara ja kasutatav võimsus?Ei vaidlusta Jazz´i poolt pakutut, aga võib-olla on muudatustega võimalik leevendust leida. Variantide pakkumiseks esialgu lihtsalt infot vähe. Kasutan Liqua vedelikke,kangus 12 .Toruks on EGO C4,võimsusi ma kuskilt välja ei loe paraku...maitse on olnud tavaline tubakas-rohkem ei oska midagi lisada..
  3. Paluks nüüd mulle ka mingit nõuannet.E suitsule läksin üle eelmise a.septembrist,tavalist suitsu pole alates sellest ajast ühtegi teinud.Algus oli veits harjumatu,kuid see läks üsna varsti üle ja probleeme ei tekkinud.Aga alates veebruarist hakkasid piinama öised(just ÖISED)köhahood,mis kestavad kuni tänaseni.Kestavad nad kuskil tund-poolteist järjest ja suht jama on olla.Siuke tunne,nagu köhiks sisikonna välja.Abi olen otsinud rögalahtistavate tablettide näol(ei aita),siis käisin kopsuröntgenis ära(mitte mingeid koldeid näha pole),nüüd käisin kopsukliinikus mingil testil(vastused selguvad järgmine nädal).Ei saa aru,millest see igaöine köha on tekkinud,kuid ise kahtlustan just e-sigaretti.Paar sõpra,kellega koos sellele üle läksime,neil oli sama asi ja nüüdskes on nad tavalise suitsu peale tagasi läinud ja vähemalt nende sõnul on köha kadunud.Ise tagasi pöörduda ei taha suitsude juurde,vaid kasutada seda edasi,kuid siin see minu mure siis on...Eelnevalt olen olnud tavalise suitsu ori umbes 20a,pakk päevas oli taks ja praegu kasutan 12 mg tubakamaitselist vedelikku-kas oskab keegi selle jutu peale midagi tarka kosta?Millest võib tekkida see köha ja kas nt on abi kas maitse vahetamisest vms...kangus ma ei usu,et oleks liiast...
×
×
  • Create New...