Jump to content
E-sigareti foorum

Dianalala

Tavakasutaja
  • Postitusi

    6
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Reputation Activity

  1. Like
    Dianalala reacted to Ahti Mänd in Ja ta tõesti aitab...   
    Dianalala,
    Aitab tõepoolest päevapealt. Olen 56 aastat vana, tossama hakkasin 8-aastaselt, 15-aastaselt juba pakk päevas, hiljem poolteist pakki päevas kangeid suitse, vahepeal ka paar aastat havanna sigareid. Mõned korrad proovisin maha jätta, lõpptulemus - ei saanud hingata, nii kui suitsu ette panin, oli OK.
    E-suitsuga alustasin 36 mg kangusega, kümme mahvi korraga ja nii üks kord tuynnis, paari nädala pärast organism ise dikteeris, et kangemat enam ei taha, siis läksin 24 mg peale üle, siis paari nädala pärast 18 mg peale üle, sest organism ise nõudis seda. Nüüd tossan aasta otsa 12 mg rohkem mõnu pärast, aga võin päev otsa ka ilma olla, vahet pole.
     
    -- 03 Mai 2014 20:25 --
     
    Dianalala,
    Jäi lisamata, et nädal aega pärast e-sigaretile üleminekut taastus haistmine ja ma ei talunud tavalise suitsu lõhna juba 10 meetri kauguselt, kui keegi juhtus tegema lähikonnas, tundsin selle vastu jälestust ega suutnud mõista, kuidas ma ligemale 50 aastat seda nautinud olin.
    Ja veel - soovitaksin valida e-vedelik selle tavasuitsumaitseline, mida oled harjunud siiani tegema. Kuna mina tegin Camelit, siis valisin Cameli maitsevedeliku, kes tossas Marlborot, sellele sobib RedMix etc
    Ja veel - kui mul viimastel aastatel läks Cameli tavasuitsu peale 140 eurot kuus, siis nüüd läheb e-vedeliku peale ainult 3,5 euri + 2 euri 1 coil kuus, muidugi tänu ka sellele, et valmisvedelikke ei osta, segan baasvedelikest ise kokku.
×
×
  • Create New...