Jump to content
E-sigareti foorum

kaja

Tavakasutaja
  • Postitusi

    15
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

About kaja

  • Sünnipäev 03.11.1990

Kasutajast

  • Sugu
    Female
  • Asukoht:
    Tallinn
  1. Hmm, okei. Täna õhtul jääb veel siiski ost tegemata, aga vaatab ehk homme õhtul siis. Info kogus on suur ja valikuid on ka mitu. Eks homme üritan üle tsekata asjad ja siis edasi tegutseda Aitähh kõigile info ja abi eest!
  2. PM saadetud. Okei, ehk siis maitsega on nii nagu kõigi maitse asjadega. Peab leidma lihtsal selle ühe, mis endale meeldib ja see käib katseeksitusmeetodiga. Siiski jään endale kindlaks, et tellin mentooli kindlasti ja ehk võib olla midagi veel. Need vedelikud ei tundunudki nii kallid kui arvasin ja mujalt näinud olen
  3. OKei ehk siis kui peaks teoorias asjad ära vahetama ikkagi, siis võiks kohe juba korralikuma peale kulutada, mitte hakata pärast seda tegema.Kui juba, siis pigem korralikult on minu arvamus. Teoorias ei peaks siis enam suitsu peale raha minema ja sealt peaks raha üle jääma küll... Ehk siis oleks üks aku (reguleeritav siis?), kaks clearot ja kaks coili, mis siis oleks 1,8 mitte 2.2 (mis siiski hetkel poes saadaval on) (kui ostmiseks lõõpuks läheb, tahaks osta nii, et kõik asjad korraga ja ühest kohast!) Mulle pole kunagi väga puuvilja asjad istunud, sellep arvan, et praegu sellega ka ei istuks.
  4. No kui sa juba ära anda tahad, siis võtan meeleldi vastu, aga siis kui ma pean hakkama veel laadijaid ja asju ka juurde võtma, kas siis poleks mõtet võtta ikkagi seda sama komplekti juba, mis ma ise alguses lingitasin? Õigused poes sain ja maitsed on tõesti kirjud. Aga siiski kaldun arvama, et kõigepealt avaline tubakas ja mentool ja vb mõni mari/puuvili ka, ja ja infot on liiga palju ja liiga palju väljendeid mis kõik sassi läheb Miks just 1,8 ? Miks mitte 2,2?
  5. Okei, registreerisin kasutajaks, aga vedelikke ikka ei näe Aga kas need clearod ja coilid peaks siis olema sama firma omad või erinevad, kas clearol on vahe sees ka, mis firma vedelikke sisse panen?
  6. Ehk siis kui nüüd täna läheks ostuks oleks ostukorvis siis: 1. http://spezz.ee/et/akud/104-slb-ego-v-v3-mega-battery-1300mah.html#/varv-must 2. http://spezz.ee/et/clearod/18-vision-vt.html#/varv-labipaistev 3. http://spezz.ee/et/coilid/19-vision-vt-coil.html#/takistus-22 + vedelik siis ?
  7. Aitäh, aitäh. Pole veel kurja inimest kohanud, aga segane on kui ei tea asjast midagi, natukene uurinud ja kohati tundub, et liiga palju infot ja ikka ei tea täpselt, mida tellida ja miks just mida jne. Katsetada väga ei julge alguses, sest suitsu maitse meeldib ja sama ka mentooliga, pole veel leidnud ühtegi mentooli asja, mis ei meeldiks, sellepärast pigem alguses võtaks kohe harjumuspärase ja hiljem katsetaks see sama on ka selle nikotiini omaga. Alguses pigem see ja ehk hiljem siis mitte.. Ahh, ei tea kohe üldse (nagu naised ikka )
  8. Okei nüüd ma olen vähe segaduses, aku oli okk mis pakuti aga clero peaks teine olema? Ja vedelikuga siis, et näiteks osta kuskilt nikotiini vedelikku ja sinna mentooli juurde segada ?
  9. Okei ja alustuseks oleks mõtekam ikkagi ju nikotiiniga võtta mitte lihtsalt maitsega? Teoorias siis peaks väljamaalt tellima, aga sellega võib jamasid kaasa tulla. Olen õigesti aru saanud?
  10. Aitäh! Sain pildi vähe selgemaks. Nüüd selline küsimus veel vedelike kohta juurde. Et nagu ma aru saan on nendest müügil eraldi mentooliga ja eraldi tubaka maitsega aga sellist ühte ei ole? Mis oleks nii tubakas kui mentool? Neid segada ei või omavahel? Kuskilt lugesin, et need vedelikud on ka eri kangusega kui nüüd neid ostma hakkaks, siis ei ole näinud küll neid kanguseid kuskil?!
  11. Okei, sain ise juba aru, kuhu see kuumuti käib.
  12. Mille jaoks see reguleerimine nii oluline on? Kas seda on raske reguleerida? Kuhu see kuumuti veel käib?
  13. Hmm, okei. Ja kui ostagi need kaks, siis tuleb veel juurde osta ainult vedelik? Miks just see aku oleks hea?
  14. Ei taha alustuseks päris sellist, mida pean ise kokku toppima hakkama ja uurima ja puurima ei tea veel nagunii kuidas miski töötab, siis pigem alustuseks selline kus kõik asjad olemas ja lihtsalt vaja vedelik sisse lasta ja saadki popsutada. Seda enam, et hiljem saan neid juppe ju vahetama hakata?
  15. Tere, olen siin nüüd pikalt mõelnud ja vaaginud ja on vist siis aeg lõpetada suitsetamine ja minna üle e-sigarile, siiski on see teema suht keeruline veel minu jaoks. Lugenud foorumit mitu päeva, aga siiski jääb kummitama üks küsimus. Milline e-suits oleks alustuseks kõige parem ja sama on nende vedelikega. Siit siis küsimus, ehk on abikäsi võtta, kes targemad ja teavad ja oskavad soovitada. Hinnapiir oleks siis alguse kõik vedelikud ja suitsud ja akud 50€ Missugust valida? Hetkel suitsetan umbes pakk päevas mentooli suitsu. Foorumeid vaadates ja uurides jäi silma: http://spezz.ee/fi/stardikomplektid/11-iclear16-stardikomplekt.html selline komplekt. Laske tulla arvamused. Terv. Kaja
×
×
  • Create New...