Jump to content
E-sigareti foorum

Kasskeskõndisomapäi

Tavakasutaja
  • Postitusi

    7
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. Ei noo, mis silm silma vastu, ega me keskajas ela .. Kõik mis ma öelda tahan, saan ka siia kenasti kirja panna Tänan kutse eest, aga jätan vahel.
  2. Ma võin siia veel palju postitusi teha, et kellegil igav ei hakkaks
  3. Uskumatu, kuidas inimesed lähevad kihelema teemapeale, mis neid ei puuduta. Intresting.
  4. Marc55 Kas ma mainisin ühtegi tootjat konkreetselt? Sa vist lugesid, ega lugenud väga hoolge, proovi teemasse süvenemist, ehk aitab
  5. Mina isiklikult olen proovinud tõepoolest ka teisi tooteid peale SKYsmoke, ent see ei tähenda, et ma teeksin neid maha, kuna need mulle ei sobind,see on individuaalne, aga sellegi poolest võiks jääda väärikaks. Kahjuks tundub, et siin foorumis aint sellega läbi lüüaksegi, kui teed teisi maha, oled ise ikka kõrgem, saan aru. Mina kui naisterahvas tõesti eelistan Legendi suitsu, nendele külmrelvadele, mille lingid Sa saatsid .. 1600 jääb nõrgaks? On ju teisigi suitse, millel on võimsamad akud. Ma võibolla ei ole kõige taibukam, aga mida annab Sulle temperature control? Need igasugused erinevad letialused müüjad (ei soovi kedagi solvata) rõhuvadki sellele, et teevad palju, odavalt ega arvesta sellega, et kui asi on nö põlvepeal kokku keeratud, ei ole see kvaliteetne, ehk, et odav toode pole väärt seda, et iga nädala-kahe tagant on vaja tarvikuid juurde soetada.
  6. Ma mõistan, et on auasi enda arvamust kaitsta, aga sellegi poolest, kui pole kogemust, siis milleks levitada alatut laimu toote kohta millest Sa midagi ei tea. Vahva lugeda kohe, ,,Endal kogemust pole, aga kindlasti parem kui SM Legend." No tõsiselt? Kui pole olnud võrdlus momenti, siis milleks kirjutada teemast, millest Sul pole aimu. Ma näen, et siin on kokkusaanud, asjatundjad ja mitte midagi teadjad - ent sellegi poolest on kõik järsku asjatundjad . Lahe! Ja seoses 3x kallima hinnaga, siis veel nii palju, et Kvaliteedil ning Kvantiteedil on suur vahe !
  7. Tere! Mul oleks lihtsalt väga huvitav teada, et kas need kes siin SKYmoke menukat ,,Legend'i" suitsu laidavad ning enda pakutud asju up'ivad, et olete Te ise proovinud ka SKYsmoke tooteid, suitse ja vedelikke proovinud? Millest Te järeldate, et need on halvad? Või Teil lihtsalt kurb, et Teie enda asjad ei müü? Tundub, et siin aetakse pigem taga mingit saamata jäänud kuulsust, kui räägitakse tõtt. Vastust oodates, L.
×
×
  • Create New...