Jump to content
E-sigareti foorum

Henry Mäerand

Tavakasutaja
  • Postitusi

    71
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Everything posted by Henry Mäerand

  1. iCare minil on 1.1ohmised coilid ja bypass, AIO-l 0.6ohmised coilid ja ka bypass, seega watte ei anna muuta.
  2. Kasutasin nii 50/50 vedelikku 30vg/70pg vedelikku, ja icare mini teadupoolest ei tööta kui teda ei tõmmata. Ja jutt käib AIO-st. Sellepärast saigi soetatud icare mini, kuna nii mõnus väike, kas peaksin siis proovima 80/20 vedelikku, et äkki 50/50 ja 70pg/30vg liiga vedelad ja uputab coilid ära? Võite kirjutada ka, et mis firma vedelikke tarbite antud masinatega. Ja, olgu siis mainitud, et kasutasin AIO-t ja iCare mini MTL-ina(Mouth to Lung)
  3. Pakkumised on head, aga otsin rohkem sellist All In One süsteemi, või siis kompaktseid mode, olen vaadanud siin Aspire Pockex-it, räägitakse et kõvasti parem kui AIO, kuna coili ehitus on hea, veel olen vaadanud Nautilus X tank-i ja modidest wismec mini, mini volt, pico ja target minit.
  4. Tere, Nimelt ostsin mõned kuud tagasi 2 ego AIO-t. Kaasas oli mõlemal 2 coili ja tellisin veel coile juurde ja sain veel palju coile nicorexist. Esimene päev AIO-dega möödus hästi, maitse hea toss hea. Teisel päeval hakkas juba coil kõrbema.(kasutasin nicorexi vedelikku) Siis ostsin uue vedeliku milleks oli pulp-i 70pg/30vg. Panin uue coili. Esimene päev jälle normaalne, teine päev jälle kõrbes(mõlemad AIO-d). Võtsin ka kolmanda vedeliku, milleks oli Survival Vape-i solar storm, aga sellega oli kõik sama. Siis uurisin asja ja leidsin, et soovitatakse korki mitte täielikult kinni keerata. Nii tegingi aga tulemus oli ikka sama. Peale katsetusi viskas mul asi üle ja veipisin oma geminit edasi. Siis aga mingi aeg tahtsin uuesti MTL-i. Tellisin omale Eleaf ICare Mini-d. Jällegist läks nicorexi vedelik sisse ja ennäe imet, teine päev ja kõrbeb... Siis ostsin jälle pulpi 30/70 vedelikku, lootes ehk annab lõpuks rahu ja saab nautida. Ja mis juhtus, jälle kõrbeb. Asi on juba nii ülevisanud, et otsustasin siia kirjutada, et saaksite oma nõu või kogemusi jagada. Kas tõesti on coilid nii tuksis või ei sobi vedelikud nendesse masinatesse. Igastahes ulme värk. Veel, kui keegi teab siis võib soovitada mulle mõnd head pisikest kompaktset MTL-i masinat või SUB-Ohm-i masinat. Tänud ette!!
  5. Nüüd vedelik seisnud radika vahel 24h võtsin proovimiseks tanki täis ja pean ütlema et juba täitsa hea, mulle meeldib.
  6. ma praegu panin ta soki sisse ja radika vahele, pole hea?
  7. Okei, jätan siis 10ml kõrvale ja teen 30ml. Arvatavasti on targem tegutseda kaaluga g mitte ml.
  8. Alguses mul plaan teha 30ml ühe maitsega(kiwi strawberry) ja hiljem plaan üks retsept teha, mille ise oma maitse järgi olen sobitanud. Selle teen alguses 10ml pudeli sisse, nii igaksjuhuks. Veel küsimus, et mitu % oleks mõtekas 30ml ja 10ml maitseid kokku panna? 10% jääb väheks?
  9. Okei, ise mõtlesin toasooja kinga karbi sisse panna.
  10. Ei ole plaaninudki nikotiini 500ml, alustan igaksjuhuks väiksemate koguste pealt, aga Kiwi Strawberry jätta steepima või ei? Ja kui näiteks erinevad fruitid kokku panna, siis kuidas steepimisega lood?
  11. VG/PG 70/30 olen mõelnud. Ja maitseks tellisin Kiwi Strawberry.
  12. Ma tellisin spezz-ist 36mg PG vedelik(seda kasutan nikotiinina), VG 0mg ja PG0mg lisaks maitsestaja Capella oma. Proovin nendega teha, kokkuvõttes peaks kõik sama välja tulema. Kas nendega tehes peaks ka vedeliku steepima jätma?
  13. Sa minust aru ei saanud, ja seletasin jah keeruliselt aga mõte on sama mis ma mõtlesin.
  14. http://spezz.ee/et/atmoslab-baasvedelikud/421-propylene-glycole-pg-pure-base.html#/kangus-36mg Kas see mitte pole sama mis võtta PG baasil 50MG nikotiin? See muidugi on 36MG PG baasil. Annab sama välja mis eraldi PG baasil nikotiin? Sellele vedelikule lisades VG-d ja aroomi vastavalt kalkulaatorile, peaks ju sama välja andma?
  15. Riskida ei tahaks, lootsin et ehk keegi on teinud siit sellise tellimuse.
  16. Okei, aga kuidas muidu juba valmis baasidega, kas jätta samamoodi steepima?
  17. Siit tahtsin tellida( http://makemyvape.co.uk/store/mixing-kits.html?___SID=U), olen proovinud nende baasidega ja pole rahule jäänud. Tutvudes erinevate koolituste ja videotega, ei tundunud ise tegemine eriline kunst ja mõtlesin, et miks mitte proovida.
  18. Tahaks ise teha, plaan soetada DIY kit, kus on ka puhas nikotiini pudel sees, tuleb ilusti Eesti või on keelatud sisse tellida?
  19. Tuleb välja, et ikkagi Solar Storm ei taha koostööd teha AIO coilidega(0,6ohm). Nicorexi vedelik töötab ideaalselt ja nüüd võtan prooviks Pulpi 70/30(Pg/Vg).
  20. Jep, aga ma olen juba 5 coili proovinud erinevat moodi ja tulemust ei anna. Kas solar storm ikkagi liiga paks? Coilid lahti tegin, siis alt on vatt pruunikas...
  21. Ei aita see ka, olen proovinud. Nüüd proovisin seda, et kiskusin selle pealmise osa coilil ära. Õhku on palju kuid kõrbekas tuleb ikka tagasi.
  22. Tere, Nimelt probleem ostsin kaks AIO-t ja mõlemal kaasas olnud coilid läksid peale 5 tõmmet kõrbema. Vedelikuks on Survival Vaping Solar Storm 50/50. Tooted on originaalid. Milles probleem võiks olla, kas keegi oskab öelda? Coilidesse on eelnevalt tilgutatud 5-8 tilka vedelikku ja lastud imbuda kuskil 10 min. Tänud ette!
×
×
  • Create New...