Jump to content
E-sigareti foorum

henzz

Tavakasutaja
  • Postitusi

    12
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Everything posted by henzz

  1. Selge, kui oleks võimalik siis pange mulle üks 30-50 eurone pill kokku siin - https://www.fasttech.com lehel, proovin tellida ning seejärel jään ootama.
  2. Kindlasti sooviks palju auru, kuju pole tähtis. Ma arvan, et TC seaded on kõige mõistlikumad või ? Seega tahaks teada, et millist komplekti soovitate Eestist osta 30-50€ eest, kui hetkel hiinast mõttetu tellida. Äkki saaksite midagi kokku panna?
  3. Kas sellelt lehelt - https://www.fasttech.comon kindel ostmine või peab ootama toodet mitu kuud enne kui kohale jõuab ja kas üldse jõuab ?
  4. Soovin osta E-sigareti väärtusega 30-50€, kuid ei tea mis on parim selles hinnaklassis. Äkki oskate mind aidata valikuga ning anda teadmisi edasi Nicorexi lehelt leidsin - https://www.nicorex.eu/nicorex-ambassador-eliit-e-sigaret/ja https://www.nicorex.eu/nicorex-ego-sigma-e-sigaret/ , äkki mõni neist?
  5. järelikult need X6-ed ei kõlba kuhugi oma vastupidavusega
  6. Sealt tuleb nagunii vastust: Olete ise selle katki teinud. Sellel poleks mingit mõtet, aja kulu + enda lolliks tegemine.
  7. on seda kuidagi võimalik parandada?
  8. proovin kohe sikutasin, kuid mitte midagi. Lampi plõksutades vilksatas tuli, kuid ei tea mis puhul..
  9. see ongi 5 klikki on/off, aga klikkides kas või 50 korda ei juhtu midagi, kuid akut laadides led põleb siniselt.
  10. 1 kuu tagasi sai ostetud http://www.kamry.cc/wp-content/uploads/2012/12/X62.jpgaku, kuid see lõpetas töötamise. Probleem siis selles, et panen aku laadima kõik ilus ja hea, sigaretil põleb sinine led tuli ja laadijal punane. Tund, poolteist laadinud läheb laadija tuli roheliseks, see tähendab, et aku on täis saanud. Seejärel ühendan laadija vooluvõrgust ning sigareti küljest lahti, vajutan sigaretil olevat nuppu, kuid midagi ei juhtu, isegi mingit vilkumist ei toimu. Milles võib probleem olla ning kuidas saaksin seda parandada?
×
×
  • Create New...