Jump to content
E-sigareti foorum

Ekateriina Krivosejeva

Tavakasutaja
  • Postitusi

    3
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. Tänud info eest, olen nüüd targem. Üks küsimus veel, kui keegi teab: kas Joyetech cubis BF SS316 coil sobib ka minu piibuga, ehk siis Joyetech eGO AIO- ga?
  2. Tartu Raadi Nicorexist ostsin ja seal teenindaja ütles. Uus kütekas maksab ligi viis euri seal. Päris kulukaks läheb iga nädal uus osta. Kuidagi mõttetu piip tundub siis, kui ei ole suudetud pikemat lahendust leida, et kütekas kestaks. Ja pole isegi kokku 50 ml sinna sisse pannud, rääkimata veel üle saja. Eks helistan homme sinna ja vaatan mis räägivad. Aga abiks mulle seegi, et tean, et tegelikult peaksid kütekad rohkem vastu pidama.
  3. Tere. Sai ostetud Joyetech eGo AIO. Täpselt päeva pealt nädal aega sai täis, kui ei tea mis juhtus. Hommikul esimesed kaks mahvi normaalne, siis oli lausa kuulda, et kuskilt nagu laseb õhku läbi ja läbi klaasi oli ka näha väikest õhumulli ülesse kerkimas. Täpselt nii kui sa keerad nn korgi pealt ära. Tossu tuli, aga midagi ei tundnud kui tõmbasin. Peale mahvi võtmist tuli ka huulikust natukene tossu ja kähises. Vahetasin küttekeha ära ja siis jälle kõik ok. Öeldi, et küttekeha kestab umbes kolm kuud. Mis te arvate, kas asi võibki olla, et küttekeha andis juba alla? Ja kui kaua kestab garantii küttekehadele? Kui ainult seitse päeva möödas, siis peaks ikkagi ju minema mingi 14 päeva alla, kus igast probleemidega peaks minema garantii alla? Tänud ette abi eest.
×
×
  • Create New...