Jump to content
E-sigareti foorum

Aadu777

Tavakasutaja
  • Postitusi

    26
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Everything posted by Aadu777

  1. Leidsin endale midagi käepärasemat, Aspire K4. TFV8 uskumatult hea tank, ainuke miinus, et seda toita on vaja korralikku akut. Mida praegune eleaf ijust2 suudab teha (mingil määral) kuid jookseb täpselt piiripeal kus paneb vaikselt ohutuse peale mõtlema. Alernatiiv oleks cuboid, mille ma soetan juhul kui tanki ära ei osteta, seniks aga vaatan K4 poole.
  2. Kui keegi soovib endale aurustit soetada. Siis on üks pakkuda. THE TFV8 CLOUD BEAST by SMOK Kasutatud nii palju, et veerand paaki (1-2ml) praktiliselt täiesti uus ja kasutamata. Teised coilid ja tarvikud samuti uued ja pole pakendist välja võetud. Huvi korral võtta ühendust postkasti kaudu. Lisan ka lingi: http://www.smoktech.com/atomizer/the-tfv8-cloud-beast
  3. Spezz puhtalt selle pärast ostan sinult TFV8, kuna saad aru, et inimesed soetavad sealt kus parim hinna ja kvaliteedi suhe.
  4. TFV8 BY SMOK, Ühes poes 46 kohalikku teises aga 62. Evic VT KIT, Ühes poes 70 teises aga 99.- Lehekülgi ei too välja kuna pärast ei jõua õigustamist ära kuulata. Ei vingu hindade üle. Suudaks poed ka põhjendada sellist hindade erinevust. Otsustasin anyway soetada tooted eesti poodidest, täpsemalt Easysmoke.eu leheküljelt. Varasemalt olen tellinud spezz.ee millele ainult kiidusõnad.
  5. Mida rohkem ma koduturgu vaatan, seda rohkem ma imestan kuidas mõned inimesed tahavad kiirelt rikkaks saada. Clearode hinnad kõiguvad + - 25eurot. See juba enam ei ole reaalne
  6. Olen kursis Eesti praeguse maksusüsteemiga. Samas isegi koduturul kõiguvad hinnad + - 15,- eurot. Jutt käib tootest Joyetech Couboid 150w
  7. Ei hakka riskima esimese korraga kõike tellima. Jätan cuboidi välja praegu, kui tulevad teised asjad kohale siis saab ka cuboidi tellitud. Hea meelega ostaks eestist, kuid eesti poodides julgelt 30eurot otsa pandud. Ei kisu eriti ostma.
  8. Milliseid patareisid soovitate Cuboidile? Annan mainitud leheküljel tellimuse sisse, kui kellegil soov midagi sealt tellida siis võite ühendust võtta minuga postkasti või Emaili kaudu. Email: [email protected] www.fasttech.com
  9. Mõtlesin siin järgi, et kui tõmmata 20-25ml päevas mis tõenäoliselt hakkab mul ka olema TFV8- ga siis ilmselgelt poest ostes läheb natukene kalliks see lõbu. Päris 10 päevas nagu välja ei tahaks käia Räägi sa segad ise vedelikke, ja mis on sinu lemmikuteks kujunenud?
  10. Otsustasin cuboidi kasuks. Jääb see toas/autos kasutamiseks väljas pool kerin praeguse ijust 2 aku külge ja toimetab sellega. Lahjaks jääb siis soetan 100w cfiberi. Rääkige veel kuidas te laete patareisid cuboidil, kannatab laadida läbi usb?
  11. Karp vajus päris lahti kui jõudsin selle kohani palju sa suitsetad päevas
  12. Saad päeva hakkama ilma, et peaksid laadima või vahetama patareisid?
  13. Vaatasin netis ringi ning leidsin üpris pisikese modi ja annab 50W välja Samas vaikselt mõtlen ka joyetech cuboidi peale, kuid ilmselt soetamisel jääks kindlasti "toas suitsetamiseks" Millised on teie kogemused cuboidiga?
  14. Matan mehaanilise e-sigaretid soovid, just akude jutu pärast. Pole soovi käia ringi nagu elektrijaam
  15. Kui peaksin kunagi box modi võtma siis valiksin ilmselt selle. Ikkagi kisub teema raamidest välja, point leida pulgakujuline mod, ei pea olema reguleeritav kuid kindlasti peaks toitma ära üleval mainitud aurustid.
  16. Pole mina veel tähele pannud e-sigareti turul, et oleks pulga kujulisi moode nagu on need nö box modid, mis annavad suures koguses voolu. Soov on saada pulgakujulisest nt (ijust2 jne) e-sigaretist mõnusalt auru ja kindlasti maitsed peaksid olema esiletoodud, mida kahjuks päris palju aurustit ei suuda. Elektrooniliste sigarettide puhul see jama, et boxid on nii kuramuse suured, seni aga ootan kuni tulevad esimesed korralikud pulk/box modid. Nende kahe postituse pealt loen välja, et mehaaniline mod pole kõige mugavam variant e-sigareti suitsetamiseks? Küsin vastu, milliseid alternatiive te pakuksite mehaanilise modile (kui üldse pakute) lähtudes minu soovidest ning mida arvate üleval välja toodud 100W modist?
  17. Tervitus. Tahan enne soetamist üht, teist uurida. Mehaanilise moodiga kasutatakse tavaliselt siis nö "ise ehitatud aurustajaid, ehk RBA/RTA" Küsimus järgmine, kuidas suhtuda mehaanilise e-sigareti kasutamisse koos sub ohm sorti aurustitega, kuuldavasti pole soovitatav. Samas on inimesi kes on ülimalt ettevaatlikult ja mõtlevad mõnel juhul natukene üle. Plaan soetada mehaaniline mod koos 26650 patareiga + sinna juurde siis TFV8 või Aspire Cleito. Alternatiiv mehaanilisele modile oleks: http://www.smokjoy.com/product/51657017.html Sellega ka mõned küsimused, kas jõuab ära toita Smoki cloud beast TFV8? Cleitoga saab kindlasti hakkama. Samas mõlemal aurustil nn rba tugi. Millist varianti pooldate teie, või on hoopis midagi paremat pakkuda? Ei pea olema ainult eesti turul saadaval olevad tooted, võib ka kaugemalt. Põhirõhk on just sellel, et oleks piisavalt väike, just pulga kujuline ja soovitatavalt siis muidugi piisavalt võimas, et suudaks üleval mainitud sub ohm tankid ära toita. Olen omanud suurt box modi ja pole huvitatud enam, kuna liigun palju. Rääkige julgelt kaasa ja andke nõu! Tänan tähelepanu eest!
×
×
  • Create New...