Jump to content
E-sigareti foorum

vapekevin

Tavakasutaja
  • Postitusi

    29
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Posts posted by vapekevin


  1. Siit siis lihtne loogika, mis konkreetse tõestuse kaudu tõepoolest toimib ning mis võimaldaks ka suurkorporatsioonidel kasumit teenida ja riigil oma osa maksude näol saada.

    1) Tubakatoodete müüki ei saa piirata, et tarbijail nikotiinisõltuvus tekitada ja et oleks üleüldse millestki läbi pingutuste ja kannatuste loobuda.

    2) Kõiki kodanikke (ja ka maalesaabuvaid turiste) vaktsineerida kohustuslikult kõigi võimalike vaktsiinidega, mille kõrvalnähud soodustaksid aina rohkemaid terviserikkeid.

    3) E-sigaretid kõigile kättesaadavaks, sest see on tõhus võimalus tubakatoodete tarbimisest loobumiseks.

    4) Alkohol aktsiisi- ja limiidivabaks, sest just raske pohmell on see, mis paneb inimesed lõplikult aru saama tervistkahjustavate harjumuste mõttetuses.

     

    :idea:

     

    5+


  2. Härra Sesteri lause aktuaalses kaameras tekitas minus küll sellise tunde, et ninast hakkab verd jooksma ja joon poolese jacki ära. Õudne mis inimesed teevad meie eest otsuseid. Kohati on kahju, et me eestlased oleme sellised vanad rahud. Kohati tundub, et oleks vaja minna tõrvikutega mässama ja laamendama, et oma tahtmist saada. Vägisi ajavad tagasi tava tubaka peale. Harjutasin juba end väikese pulga peale tagasi. Olen nõus tõmbama jälle tiba suurema nikotiini sisaldusega vedelikku. Aga kui aktsiis peale tuleb ja reaalselt läheb e sigareti kasutamine kallimaks. no ma ei tea. pole lihtsalt sõnu. Viimane aasta olen olnud väga rõõmus. Rõõmus igal hommikul kui kohvi kõrvale auran. Ei pea ronima enam rõdule, ei pea hingama sisse tõrva ja veel tuhandet kemikaali mis tekitasid tugeva köha ja panid näpud haisema. Joostes ei higista enam. Põskkoopa põletik on unustatud. Pidev köha on kadunud. Ja Sesteri meelest on just nüüd õige otsus tehtud ja rahva tervise eest hoolt kantud ??    

     

    Täiesti õige jutt. Päris närvi ajab ikka küll siin, RAHVA arvamus absoluutselt riigikogutegelasi ei koti... Nendel on vaja oma tegemistega kähku ühelepoole saada ja kuskile sviiti maksumaksja raha eest lebotama minna, no mida piixu? 

    Alles hiljuti oli artikkel netis kus ilves oli kasutand n.ö riigi pangakaarti ja tasunud sellega mingi sviite ja masaaze jms.. Samuti sai ilvese ärma talu EASilt toetust aga kes tagasi peab maksma? Meie maksumaksjad ikka.. Tundub nagu tegemist oleks juba seadusliku rööviga maksumaksjatelt. Ma usun ,et keegi ei taha ,et meie maksumaksja raha kasutatakse mingi presidendi sviidi kinniplekkimiseks. Ohh harja võtab punaseks küll ikka. Ega ennem see kord maija ei tule kui tsaari aeg tagasi tuleb või euroopa liit laiali laguneb!!!


  3. Kui pg on suurem kui vg on vedelik vedelam. Kurgu hitt ja maitsestaja maitse on paremini tuntav

    Kui vg on suurem kui pg on vedelik paksem. Kurgu hitt väiksem samuti ka maitsestaja maitse aga tossab paremini.

     

    Ise kasutan 40pg / 60vg 3mg ja 6mg smoki baasi ja capella maitsestajaid.

     

    20ml panen umb 17-18ml baasi ja ülejäänud paar milli maitsestajat, muidugi see oleneb maitsemeelest jällegi. Kellele meeldib tugevam maitse kellele jälle mahedam maitse.

    Kõige lihtsam on ikkagi ise katsetada, proovida ja puurida :D

×
×
  • Create New...