Jump to content
E-sigareti foorum

axe

Tavakasutaja
  • Postitusi

    4
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    N/A
  1. Niisiis kindel, et probleem oli vedelikuga, ostsin eile smok prince paagi, hommikuks oli klaas katki ning tihendid paisunud.
  2. Silikooni värvus vast oluline ei ole, sest täiteaugu ümber olev tihend on valge kuid paisub samamoodi. Vape Peniga tihendite paisumise muret pole
  3. Pilt: https://www.upload.ee/files/8295548/esfafasfasf.png.html Tihend peaks olema sama suur kui ülemise noole juures, aga nagu pildilt näha, siis on alumine väga laiaks muutunud. See on juhtunud kahe Melo 4 paagiga.
  4. Tere! Viimasel ajal on probleem tekkinud Melo 4 tankil tihendite paisumisega, paisub nii alumine o tihend kui ka pealmine täitekoha oma. Alumine tihend mis tavaolekus on kuskil millimeeter paks, paisub kuskil 5mm peale. Ülemise tihendi paisumise tõttu ei ole kohati võimalik paaki sulgeda. Probleem tekkis vist siis kui hakkasin aviora apelsini vedelikku kasutama, kas probleem võib olla liig-happelises vedelikus? Sooviks nõu, kuidas ja kas üldse oleks võimalik probleemi lahendada, ( vedelikku väga välja ei tahaks vahetada, sest maitseb liiga hästi :)) või siis soovitusi mõne muu tanki kohta, mis happelisi vedelikke taluks. Ette tänades.
×
×
  • Create New...