Jump to content
E-sigareti foorum

Enke

Tavakasutaja
  • Postitusi

    12
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    N/A

Everything posted by Enke

  1. Proovin siis veega veel lahjendada ja vaatan, mis saab. Ma olen teile kõigile maru tänulik, et viitsite kaasa mõelda! Eks natuke läheb see isesegamise tuhin üle küll, kui sellised tagasilöögid, aga kuna materjali veel jagub, katsetan edasi. Kas keegi nt hiinast on küttekehasid tellinud v teete siin kõik ise hookuspookust ja ehitate nullist asju? Ostsin oma teise piibu aliexpressist ja ei saa paha sõna öelda. Eraldi tarvikuid pole veel proovinud sealtkaudu muretseda, samas hinnavahe on muidugi röögatu. Et kui kärssamine jätkub, siis tahaks ikka kuskilt kokku hoida :S
  2. Oleks see kogu aeg nii olnud, siis ma ju ei undaks Ennevanasti pidasid ikka kaua vastu, ja siis ka ei hakanud kõrbema vaid lihtsalt ei tossanud enam hästi/maitse kadus/coil läks kuumaks. Siis vahetasin, kunagi sellist kärsakat ei tulnud.
  3. Mul kogu aeg olnud 0,6-sed. Aasta algusest juba kasutan, veider kõrbemine algas alles nüüd. Ma pole selle peale tulnudki, et vett panna. Või siis veel VG/PG vahekorda muuta? Segan omaarust korralikult, aga mine tea...äkki keegi paneb siia videoklipi, kui hoolega tuleb seguga tantsu lüüa enne kui kõlbama hakkab .
  4. Kusjuures ei ole ka vatt tume. Tehnilisi andmeid ei oska ma küll öelda, ainult seda, et poevedelikega isegi ei mäletanud, kui tihti küttekeha vahetasin (seega maru harva) ja nüüd isesegatud andis kohe alul sellise kõrbeka; vahetasin mõlemal piibul küttekeha ja 10 päevaga jälle sama nali. Kui vedelik liiga paks, siis mis vahekorras peaks VG/PG panema? Tegin u 40/60. Ise tõesti ei oska ka muud arvata, kui ehk on paks vedelik, samas esimesed 10 päeva oli nagu ok ju? Ja kui esimese isesegatu paaki panin, oli sees veel kasutatud küttekehad ehket läbimärjad...? Nagu mainitud, siis mul aspire pockeX, midagi ma seal ise ei reguleeri.
  5. Ei ole tume, täitsa läbipaistev-värvitu on. Midagi ise keerata ma kindlasti ei oska ja vaevalt mu pusserdamine midagi kokku hoida aitab...
  6. Tere jälle! Kui oma segamisoskuse üle sain juba rõõmustada, siis midagi on ikkagi nihu, kuna see vedelik küpsetab küttekehasid läbi. Ideid, kuidas asja parandada? Praeguse seisuga maksan mõnusalt peale ju, kui iga nädal 2 küttekeha läheb (mul 2 piipu ja mõlemad tõmbasid eile jõhkra kärsaka välja).
  7. Greit saksess! Peale lõputut sogamist andis mu esimene ports vedelikku alla ja muutus HEAKS. Nagu... väga heaks. Whaat? Siit mu uus küsimus - kui ta tahtiski mõne päeva seismist ja vaimset vägivalda saada, siis - arvestades, et seda on veel omajagu alles - milliseks maitse paari nädalaga muutuda võib? Selgelt ei saa asi kogu aeg paremaks minna, seega kas ma peaks nüüd hoidma vedelikku kuidagi eritingimustes, et nö järelvalmimist pidurdada?
  8. Kasutan Aspire Pockexit - jaajaaaaaa ma tean, et tõsisemate tegijate jaoks see nagu polegi piip aga mis siis. Ise arvasin ka, ehk on vedelik liiga paks lihtsalt, küttekeha praaki ei usu eriti, lisaks kuna mul kaks piipu ja see kõrbemaitse tuli mõlemale peale uue vedeliku kasutuselevõttu. Maitse on peale seistalaskmist iseenesest parem, aga kuna ma olen nüüd lisanud igasugu asju tilgakaupa juurde, siis jah, täpset koostist enam ei teagi Tahaksin täitsa otsast peale uue vedeliku segada. Walc va armas inimene ütles, et Capella maitsestajat tulekski panna 13-15%, ja kui teha vedelam mahl, mis minu piibule sobiks, ja kui alustuseks mitte kohe suurt kogust, SIIS NÄITEKS 20ml 6mg nikotiinisisaldusega vedeliku valmistamiseks tuleb mul panna kui palju midagi (ja mul ei ole kaalu) (ja ma tean, et see on tegelikult 4.klassi matemaatika)? Ma arvutan ise ka, aga tahan kontrollida. Kui te viitsite
  9. No u 5 ml tuligi maitsestajat (Capella õun ja vanilje). Panin nikotiini juurde ja natuke VG-d, ja nüüd on selline tunne, et see moos küpsetas mul küttekeha läbi :S Igatahes selline kõrbenud maitse on, vaniljest, õunast ega ka seebist pole enam juttugi. Maitea, mis nüüd siis edasi?
  10. Tere! Olen selle foorumi vedelikuteemad läbi tudeerinud ja juhe koos nats Tegin esimese segu 50ml - 23ml VG, 20ml PG, 2ml nikotiini (20mg) ja ülejäänu Capella maitsestajad (õuna ja tsut vaniljet). Nomaitea, veidi seebine ja veider maitse on, aurab normaalselt, kurgule väga ei hakka. Õuna maitset peaaegu ei tunne. Mida on üle, mida puudu? Enne tõmbasin Nicorexi 6mg Õuna Shishat - seda tulemust ma ei loodagi (ehkki kui keegi teab, kuidas ligilähedast maitset saada, siis ootan soovitusi ).
×
×
  • Create New...