Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
hiinlane

Ceramic coil

Recommended Posts

Terekest. Küsimus suurele ringile. On siin foorumis ehk keegi kokku puutunud Keraamiliste coilidega?

Probleem nimelt selles, et soetasin endale Joyetech Ultimo tanki ja sellega kaasas ka eelnimetatud coil.

Youtube-is mitmed kiitsid, et väga hea maitse edastaja ja et kestab kaua jne. Igatahes pidi olema tip-top coil.

Algul keerasin tanki tavalise claptoni ja kõik lihtsalt ok. Maitse hea ja mahe, aurutab mõnuga. Kuna just ceramic oli saanud korralikke kiidusõnu siis piinava huvi leevendamiseks keerasingi asja masinasse.

Võimu sättisin algul vastavalt coilil soovitatule (40-90w) ümmarguselt 60w. Eelnevalt muidugi niisutasin ja lasin tõmmata 15 minutit nagu peab....

Juba esimene mahv oli nagu keegi virutaks jalaga rindu ja väänaks jalaga laksu kuklasse, rääkimata kopsude lukustumisest.

Küll vähendasin, küll panin võimu juurde, küll proovisin õhuvooluga, mitte midagi. Maitse oli nagu puhast aromatisaatorit aurustaks, kopsu tõmbab iga laks lukku ja silma märjaks.

Peale mõningast üritamist kruttisin asja välja ja panin claptoni tagasi ja ... ei mingit jama.

Mis võivad olla võimalikud minu vead või ongi need ceraamikad a la "ülilahjamaitseliste" mahlade jaoks? Proovitava mahl oli 80/20 3mg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma ei saa nüüd täpselt aru... Kas dry hit on probleemiks või hoopiski liiga suur kogus auru, mis kopsu kinni tõmbab, kange vms? Selgitaks natukene täpsemalt?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sain eile tänu veipmarketi toredale müügivennale probleemile lahenduse. Probleemiks oli põhimõtteliselt kehva kvaliteediga juice. Auru kogus suur ei olnud kuid maitse oli nagu aurutaks ülekuumutatud puhast maitsestajat. Lühidalt siis üliräigelt konsentreeritud keemiline maitse mis lõi lihtsalt hingest kinni.

Üritasin eile uuesti selle koiliga, kuid seekord panin Finnvape-s müüdavat KTS toodetud "Love" nimelist juice-i vpg 80/20. No ja üllatus üllatus, väga puhas ja mõnus maitse ja seda kogu võimsuse diapasoonis, mida coil võimaldab. Täiesti erinev kogemus võrreldes tavacoiliga.

Ceramic coil pidi olema pisut kapriissem ja nõudlikum mahla suhtes ja kui ikka saasta sisse valad siis saasta maitse sa ka saad. Samas tavacoiliga oli ka see mahl täiesti aurutatav ja maitsel polnud väga vigagi.

Vähemalt sain selgeks, et selle keti müügipunktidesse ( mille nime nimetada ei tahaks kuna see foorum pole antireklaami ja vingumise koht ) ma enam mahlu osta ei lähe. Veipmarketi müügimehe sõnade kohaselt pidi enamik nende nn. Brändimahlad olema segatud keemiliste maitsetega ja see coil tõi selle ilusti välja. Kõige kurvem asja juures on veel see et see mahl maksis pea 2 korda rohkem kui enamikes poodides.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...