Jump to content
E-sigareti foorum

silkL

Tavakasutaja
  • Postitusi

    12
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Everything posted by silkL

  1. Sai ostetud baby beast ja vaatan millalgi kompaktse modi ka juurde. Cleito lekkeprobleemid interneeduses peletasid selle ostmisest ära.
  2. On kellelgi kogemusi selle paagiga, plaan istutada see eleaf ijust s aku otsa, kuna ijust s coilide kestvus on küllaltki nadi (paarkümmend ml vedelikku ja maitse suht kadunud ning hakkab kõrvetama vatti). Netist reviewsid vaadates ja välismaistes foorumites ringi tuulates, on kiidetud cleito coilide kestvust ja ka üldiselt maitset ja auru. Kuid palju olen foorumites lugenud lekkeprobleemide pärast. Kuidas kogemused on? Ijust s paagi lekkimisega probleeme pole olnud, kuid coile läheb palju. Kuna päris pidev ahelveipija pole, siis sobib selline algaja kit väga, RBA või RTA peale+ boxmodi peale üleminekut ei plaani (seega neid soovitusi pole mõtet teha). Või on soovitusi mõne teise paagi jaoks, mida koostöös Ijust s akuga kasutada. Vedelikuna tarbin enamasti 70VG/30PG.
  3. Ei saa miskipärast fb kaudu sisse logida enam viskab errorit: Sorry you dont have permission for that! (nii arvutis kui androidi peal)? Google´i kaudu sisse logida saab.
  4. Tere, olen Silver ja tulen Viimsist. Tavalist suitsu olen nö pühapäeva suitsetajana teinud aastaid. Vahepeal on olnud pikemaid perioode kui üldse ei teinud ja vahepeal rohkem teinud. Igapäevaselt olen õnneks suutnud sellest eemale hoida. Mõned aastad tagasi sai proovitud mingit odavat EGO ce4 e-sigaretti ja juba siis hakkas nagu meeldima, kuid polnud see päris "see" ikka ja ei jäänud pidama. Nüüd natuke aega tagasi sai uuesti selle peale mõeldud, et tavasuits täielikult kus see ja teine saata. Tavaliselt tekkiski suitsuhimu siis, kui väljas sai käidud ja mõned õlled võetud. Kuna Ego Ce4 ajast on vahepeal toimunud veibimaailmas väga suured arengud, sai youtubes peale satutud veipimise videotele ja need aurupilved ja tootetutvustused panid mõtlema, et peaks äkki uuesti proovima. Sai soetatud endale Joyetechi EGO AIO (algajale alguses väga hea pill esmase tutvuse tegemiseks, tänapäeva CE4 alternatiiv) ja alguses 6 mg vedelikke proovitud MTL, väljas käies sai ka veendutud, et tavalise suitsu isu oli täiesti kadunud. Kuid tahtsin rohkem maitset ja suuremaid pilvi ja DL, seega sai mõeldud ja uuritud ning võtsin juurde ijust S (hea suurusega, ei vaja ise mässamist, maitse ja aurukogus on täitsa head). Sai Walcilt proovitud 3 mg ja 1 mg kangusega vedelikke ja hetkel olengi 1 mg juures ja väga hea ning piisav on. Tšuu Tšuu (see oli viide auruvedurile- toim.).
×
×
  • Create New...