Jump to content
E-sigareti foorum

argo

Tavakasutaja
  • Postitusi

    31
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

About argo

  • Sünnipäev 20.06.1980

Kontaktinfo

  • Website URL
    127.0.0.1

Kasutajast

  • Sugu
    Male
  • Asukoht:
    Tallinn

Viimased profiili külastajad

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Küsiks veel nende akude kohta. Mis nendest Nitecore-st arvata? Mitu korda kallimad kui teised, aga on nad seda siis väärt ka? Vaatan neid siis hetkel nkol.nl lehelt.
  2. Peab vaatama mis mul siin kohalikes poodides pakkuda on. Internetist vist ei saa enam midagi peale akude ja laadija.
  3. Vaatan osad isegi juba nelja akuga... See peab küll kuu aega vastu pidama Aga selged pildid juba enam vähem nendega. Nüüd teab mida täpsemalt mis asja kohta vaadata. Uurima nüüd veel neid vedelike. Vansti oli lihtne, balloon ühte ja balloon teist, mõlemad kokku ja valmis oligi.
  4. Kuidas neid võimsuseid seal eelistada? Välimuse ja suuruse järgi jah see mis meelt mööda on. Ala 80W vs 235W
  5. Seda Joyetechi Exceed Air-i ka vaatasin, tundub hea mugava täitmisega olema. Ja need kõik on siis nö kopsu kui ka niisama tava suitsu stiil? Kuidas need sisseehitatud akudega ka keskmiselt peavad? Pole väga usku vist nendesse... Tavaline ikka kui tühjaks saab, lükkad uue aku sisse ja läheb edasi. Edit: Sain vastuse, teie lehel kenasti maakeeli juurde kirjutatud kõik selle kopsu osas.
  6. Eestis on muidu veel kohti peale Tallinna ja Tartu. Äkki oskate mingeid linke variantidega visata, siis saaks juba vaikselt edasi uurida.
  7. Tehniliselt, ilmselt Clearo/coil oli vale. Muidu nagu sobis, tuttavatelt ikka proovinud. Eelmine oli eVic VTwo mini (60+€) ja enne seda oli veel paar seadet. Probleeme nii väga nagu polnud... Peamiselt see clearost suhu pritsimine jms ebameeldivused. Mõtlen, et MODi peale ei tasu koonerdada, aga selle clearo osas ei oska seisukohta võtta, milline see hea kopsumasin oleks ja tossu ka teeks.
  8. Pikka aega nüüd sellest maailmas eemal olnud ning palju vett merre voolanud ja kindlasti on need asjad siin maailmas kõvasti edasi arenenud. Uuriks millised MOD-d ja Clearod tänapäeval moes/head/kvaliteetsed oleks? Kunagi sai katsetatud seda „otse kopsu“, aga kuidagi seda toimima ei saanudki, jäi ikka nagu tavalist suitsu tõmmata. Äkki see oleks ka üks märksõna MOD/Clearo valimisel…
  9. Mul läks eilse õhtuga kolm paaki ära. Ei..päris hea.
  10. Nii. Nüüd kui lõpuks sain ikka tööle selle i30s'i(vamo ja enda viga), siis ma ütleks, et päris hea. Olen nüüd umbes 4+ tundi kimunud. Tossu teeb väikse wattiga juba minu meelest omajagu rohkem, kui tavaline i30 ja nagu käima läheb ka kiiremini kui see tavaline. Esialgu igatahes mina rahul.
  11. Kardan et ma olen siis ise ikka vist selle Vamo otsa pekki keeranud selle i30'ga. Nüüd jändas ka vana i30'ga tükkaega enne kui tööle hakkas ning töötab nii, et pmt clearo loksub otsas, kui krae alla poole natuke keerata. Peab uurima kuidas seda Vamo V5'te lammutada... -- 06 Nov 2013 16:53 -- Jeah sain asja tööle, algne paanika oli liiga suur. Proovisin nõelaga ka seda Vamo klemmi liigutada ja saigi teda natuke üles poole. Esialgse vaatlusega lihtsalt tundus, et see ei liigu seal, aga vot sulle.
  12. Jah mul ka i30 karva jagu väljas see keskmine klemm. Proovisin ka i30s omal nõelaga välja poole natuke aidata, ei midagi. Järk järgult Vamo otsa keerata, ikka 9,9 oomi ja nii kui keerme lõpuni ning nii ta ka selle keskmise klemmi tagasi sisse lükab. Edit: Okei, arvatavasti Vamol siis klemm sees pool... Peab siis Vamo teemasse kolima ja uurima kuidas seda üles poole saaks. Nii palju kui ma youtubest vaadanud olen, on seal Vamodel see ots/sisemus hoopis teistsugune kui minu V5'l. -- 06 Nov 2013 15:48 -- SVD otsas ei tööta samamoodi...
  13. Sain siis ka JazZ'i käest i30s kätte ja minul igatahes sellega probleemid. Esiteks on coili klemm täiesti tasa välimise äärega ega ühenda ära ei Vamo'ga ega ka iTaste SVD'ga. Küll jah vahelduva eduga töötab SVD küljes. Ei aita ka kui nõelaga klemmi väljapoole aidata. Minu enda Vamoga üldse ei midagi. Kardan, et minu selle Vamo enda ots seal samuses, kuna vahepeal jamas ka tavalise i30'ga... Kas Teil ka selle i30s coli klemm välimise äärega tasa?
  14. Oh juudas, ma saan i30'ga kusagil 1,5-2 päeva hakkama.
  15. argo

    VAMO

    Hakkas ka minul V5 taolist nalja siin kaks päeva tagasi tegema, et nii kui nuppu vajutad nii kiri ees et Low load. Jamasin siis tükkaega sellega ja arvasingi, et iClear30 omadega õhtal, kuna teise Clearoga töötas. Lõpuks siis keerasin pööre-poolteist tagasi ja siiani toimib. Hakkas ka samamoodi ulmelisi oome displeile näitama jne.
×
×
  • Create New...