Jump to content
E-sigareti foorum

keyser

Tavakasutaja
  • Postitusi

    11
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Reputation Activity

  1. Like
    keyser reacted to keegiM in Ministrid vastavad küsimustele   
    Hobuseidki on erinevaid
    ... kuid vaevalt, et neist ühtegi suitsetama sunniti ning kõik hobused jäid tõenäoliselt elama.
     
    Sama hästi võib väita, et allergiline mammut võiks juba poolest sigaretist otsad anda ja kontrollida seda niikuinii ei oleks võimalik, kuid avalikus meedias leiaks kaanekoha, kui mõni kohalik "prominent" selle välja kuulutaks.  
     
    Neid "lambist imetud" fakte on kogu teema täis.
    Näitena kasvõi see, et plaastritega, nätsude ja tablettidega saab nikotiinisõltuvisest ja suitsetamisest "lihtsalt" vabaneda.
    Sama hästi oleks võinud öelda, et kui soovid vabaneda, siis "jäta maha" ilma igasuguste vahenditeta.
    Seda viimastki on maailmas juhtunud, kuid kas see just "lihtne" oli on omaette küsimus. 
    Ükski minister ei hakka ka sedasi otse ütlema, sest "mahajätmisele" on suhteliselt  keeruline aktsiisi määramise selgitusi leida.  
    Kuidas tunduks, kui minister kuulutaks, et "...ettepanek kõik mittesuitsetajad ja mitteveipijad tasuvad igakuiselt maksu, mille suurus on seotud sünniaastaga, sest nad ei tarbi aktsiisi all olevaid kaupasid ja seega hoiduvad aktsiisimaksude tasumisest, mille on riik otsustanud kasutada riigi järelevalvekontrolli töötajate uue töövormi disainimiseks Pariisi tippdisainerite poolt ning õpetajate ja pensionäride igakuise sissetuleku 3,84 euri võrra tõstmiseks"      
      
    Kas ei oleks ministril õigem otse öelda, et "riigil on  raha vaja", mitte hakata seletama ja hämama ning mis iganes väärtusega fakte loopima ja olenemata sellest, kes kirub ja kes ägab või kes kolib üldse minema, oleks seadus kinnitatud ja eks nad siis hiljem seal kalkuleeri, kas läbimõtlemata seadus täitis eesmärgid või tekitati vaid hunnikus uusi probleeme.
  2. Like
    keyser got a reaction from Siim Sirol in Ministrid vastavad küsimustele   
    Oot-oot, kas see kehtib vaid sommidele või võib minusorti kalevipoeg kah oma mödipudelitest ilma jääda?
    Küllap vist kõikidele ja kehtib nii viimise ja toomise puhul?
  3. Like
    keyser reacted to vikat in Cuboid TC joyetechilt   
    mah on mahtuvus ehk siis vastavalt mahtuvusele peab ka aku vastu - siin pole kohustust, vaid pigem see, et mida kauem sa laetud akudega veipida saad, seda parem. Võimsustaluvus ehk mitu amprit voolu tegelikult akudest tarbitakse ja palju aku kannatab, see on oluline ja tavaliselt sellistes modides on soovituslik 20A (või rohkem), olenevalt siis sellest mis võimsusega (W) sa veibid.
×
×
  • Create New...