Jump to content
E-sigareti foorum

torms

Tavakasutaja
  • Postitusi

    8
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. Kuna spezzi pood on puhkusel siis kust ma saaksin kangertech dual coili osta?
  2. Okei, ma olen aru saanud, et PG annab kurgule litaka. Unemployer, ma saan su jutust täiesti aru, aga miks üle öö muutub see tõmbamise kvaliteet Juu ma ehk ise selle vedeliku peeti keerasin, teist juurde tilgutades.
  3. Krt, mul ikka arusaamatus. Panin uue coili ja uue vedeliku ning pesin anuma puhtaks. Hakkasin kimuma walci snitslit, no krt jube mõnus toss ja kurule ülimalt mõnus. Siis pesin uuesti puhtaks kõik ja proovisin teist vedelikku, krt ei olnud nii mõnus. Panin uuesti snitsli tagasi ja mõni üksik tilk kangemat hulka. Eile õhtul oli suht normaalne tõmmata, aga täitsa hiljem juba hakkas jälle kurgule natuke, nin täna taas pea võimatu tõmmata ilma köhimatta, kas ööläbi see vedelik laagerdus ja täna näitab oma tõelist palet? Coil ei saa läbi olla kuna max 1mm sellega tõmmatud. Proovin veel VG baasi osta ning kõik vedelikud ära lahjendada. On soovitusi kas h20-a valida baas või mitte. Ning nikotiin vist maitset ja kurgu hitti ei muuda?
  4. Selge anatooimaga on tegemist. Aga ostsin walci käest 75%VG vedelikku ning üsna kenasti saab tõmmata . Natuke veel vanat jääki on tunda, aga läheb paremaks.
  5. Mina kui täiesti uus kasutaja tunnen puudust alustaja kkk-st. Ehk siis võiks mingi üldine kleeps olla lühikirjeldus kõigest. Võib-olla kuskil on ka, aga pole silma jäänud. Siiani olen ammendanud informatsiooni mitut erinevat teemat otsides või siis googeldades. Interface poolt tehtud aparaadi valiku õpetus vms oli abiks. Aga pg vg vv vw ja muud jutud on tulnud pika otsimise peale.
  6. Tänud Otse kopsu ei tõmbagi. Ning kas nikotiini hulk vedelikus mõjutab ka seda "kurgutunnet". Natuke googeldasin, et see vg sisaldus on see mis on kurgule pehmem. Katsetan natuke praeguste vedelikega, ning kui ära ei harju siis proovin suurema vg sisaldusega vedelikku. Olen eelnevalt ka proovinud e-suitsu aga see oli kunagi ammu, kui pidi vati sisse tilgutama seda ning kogu atribuut oli väga kahtlane näpu vahel. Nüüd sai Spezzi käest korralik komplekt ostetud ning plaan tõsiselt traditsiooniline suits minevikku jätta.
  7. Voldid jah minimumis. Võtsin sinult 3 erineva kangusega vedelikku. Momendil kõige lahjem sees, Liqua traditional tobacco. Tahaks nagu tossu ka. Nii vähe kaupa tõmban, aga nii kui hakkan kurgus seda "laksu" tundma, on see pigem selline sügelev laks, et ajab kohe köhima. Ma ei tea küll, et kellegil suitsumehel oleks veel sellist probleemi. Airflow ka maximumis st kõik augud lahti
  8. Hei. Otsustasin ka nüüd vaikselt suitsu asemel e-pläru tõmbama hakata. Ostsin kangeri EMOW mega. Aga ei saa tõmmata , isegi kõige lahjema vedelikuga ja madala V litib otse kurku nii, et ilma köhimatta ei saa. Kas kurk pole harjunud, või ma teen ise midagi valesti? Tavalist suitsu võin kimuda julgelt. Või on asi selles, et momendil on köha, kuigi tavaline suits niiviisi järsult köhima ei aja. Edit, keegi saab linki anda nendest PG ja VG asjadest, et saaksin ennas kursile viia, ehk on valed vedelikud. LIQUA-t siis kasutan momendil.
×
×
  • Create New...