Jump to content
E-sigareti foorum

maarjos

Tavakasutaja
  • Postitusi

    158
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%

About maarjos

  • Kasutaja rank
    Uus kasutaja
  • Sünnipäev 30.11.1992

Kasutajast

  • Sugu
    Male
  • Asukoht:
    Põltsamaa

Viimased profiili külastajad

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. RTA kahjuks ei sobi, kuna liiga laisk selle coili keeramiseks. Sai kunagi proovitud ja ei jäänud tulemustega rahule. 12ml on tõesti palju päevas.
  2. See on kahjuks selline "müügimehe jutt" Ootan pigem arvamust inimestelt kes seda omavad/kasutavad. Et ta on auru pilvede tekidaja, selles pole kahtlustki. Pigem tunnen huvi nende coilide kestvuse ja mahla kulus. Muidugi on selge, et antud isendit ei saa võrrelda cubise või mõne teise nn. tava aurustajaga(kindlasti ei taha ma sellega öelda, et cubis on kehv aurustaja). Ammu olen loobunud iga uue vidina sooetamisest. Kuna kätte on jõudnud aeg oma komplekt välja vahetada siis tänu sellele uurin erinevaid võimalusi.
  3. Oskab keegi sellest lähemalt rääkida?
  4. Sain vist toimima 0.2ohmi ja 14w tundub hetkel parim . Kahjuks sai traat otsa ja rohkem katsetada ei saa Ei tossa küll nii nagu LVC coil kuid abiks ikka 6mg on vist lahja ka hetkel Tänud Kala !
  5. Temp 180 kuid proovisin kuni 250 ja 6W-30W . rDNA40 viskab mingi kirja ette vahepeal..justkui temp saavutatud või midagi
  6. 0.19-0.24 proovitud ja mitte midagi...vb lihtsalt ei oska
  7. Kuna nickel uus teema minu jaoks siis ei oska kuidagi neid ohme ja kraade paika ajada, et hea saaks.
  8. Mina vaatan kuidas d2 kapipeal seisab....masendav. eile 3h proovisin sinna midagi sisse keerata aga tulutult...ärepealt oleks müüki visanud juba
  9. Hetkel vist ükski pood ei paku veel LVC coile ?
  10. Natuke pettunud delta2 coilides. Üks sai otsa oma lollusest ja teine sai lihtsalt otsa...vb ei taha nad ikka pesemist vms.
  11. proovisin 0.21 ohmi ja ei midagi..maitset nagu natuke oleks kuid ei tossa. Ei oska tempi ka panna veel...keegi ehk valgustaks mis sinna sisse sobiks ?
  12. Sain ka ühest coilist ikkagi lahti...omal süül kuna burnisin liialt. Õhtul proovin seda elustada
  13. Pool aastat siis analoogi vaba Ja ühtlasi on tekkinud uus "hobi" Tänan kõiki kes on abi osutanud ja eriti SUUR tänu meie tublidele poodnikele Kindlasti jätkan.
  14. eelmine aasta oli probleem, kuid smartpost helistas ja saatis teisele numbrile. Muusosas ainult kiidusõnad.
×
×
  • Create New...