Jump to content
E-sigareti foorum

atyrak

Tavakasutaja
  • Postitusi

    16
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Everything posted by atyrak

  1. Sa ei pea ju vaeva nägema ja siia üldse kirjutama Võtnud siis järgmine teema mida arutada. Küsimus oligi selles,et kui ma soovin segada 3mg-st vedelikku 80 ml, siis pean tabeli järgi nikotiini lisama 12 ml või? Boosteri kangus siis 20 mg. Et kas see tundub loogiline või mitte? Et ma lihtsalt mõnda lahtrit valesti ei täitnud ja mingit jama segu kokku ei keera ja siis seda veel tarbin ka.
  2. Mis ma seal tabelis pean - Nicotine strength lahtrisse panema?
  3. Küsiks veel maitsestajate kohta Kumba firmat soovitate, kas Capella või The Flavor Apprentice oma? Ma ise pole kummagi omi proovinud. Huvitaks siis võimalikult puhta õuna maitse
  4. Silma jäi maitsepood.ee ja granmarc.ee. Kummast poest soovitate taimset glütseriini ja propüleenglükooli osta? On keegi mõlemaid varjante proovinud?
  5. Kas ma saan õigesti aru, et VG on taimne glütseriin ja PG on propüleenglükoos?
  6. Kui ma varem ostsin nikotiiniga baasi ja lisasin maitsestajat ja elu oli ilus Siis on mulle jäänud arusaamatuks, mida ma nüüd tegema pean ja mida kokku segama Maitsestajad leidsin vastavatest poodidest, aga kust ülejäänu?
  7. täitsa rumala inimese tunne on kohe nüüd jälle targem
  8. Ok, katsetan siis veidi. Selline küsimus siis veel, et modis TCR-ga kasutatakse milliseid coile? VT-SS316 ja bybassi leidsin modis ülesse, aga VW mis see tähendab või kust ma selle leian?
  9. Kas on võimalik peale poweri ka veel mingisuguseid varjante kasutada?
  10. Sai ka ostetud cubis ja evic VTC mini. Sees on 1.0 ohm coil. Andke palun nõu mis kraadid ja watid peaksin valima ja mis seal veel reguleerida vaja oleks
×
×
  • Create New...