Jump to content
E-sigareti foorum

Alan B'Stard

Tavakasutaja
  • Postitusi

    10
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Everything posted by Alan B'Stard

  1. Mujal maailmas on ikka mõistuse hääli ka, http://www.bbc.com/news/health-27547420 "A letter signed by more than 50 researchers and public health specialists is urging the World Health Organization (WHO) to "resist the urge to control and suppress e-cigarettes"". Re:vits - Nikotiinist ei tasu väga draamat teha, tal on hulk kasulikke mõjusid, sh tähelepanuhäire vastane ehk tähelepanuvõimet parandav mõju. Ma ei tea kas on uuritud aga ma arvan et tähelepanuhäire näiteks on liiklusavariide ja tööõnnetuste põhjus nr 1 ja alkohol alles nr 2. http://en.wikipedia.org/wiki/Nicotine#Health_effects http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1378228/Didnt-spot-dancing-gorilla-famous-YouTube-video.html Soodsatest mõjudest on tehtud üks edasiarendus, GTS-21 http://en.wikipedia.org/wiki/GTS-21
  2. "The physical properties of diethylene glycol make it an excellent counterfeit for pharmaceutical-grade glycerine (also called glycerol) or propylene glycol" http://en.wikipedia.org/wiki/Diethylene ... idemiology Juhtumite põhjal võiks PG ja VG pigem moest väljas olla. Mõnedel on veel "headid" ka. Mingi juhtelektroonika. Noobile on asjast üldpildi ette saamine paras prno. Headiga vidinad on algajale küll kallid niikuinii : )
  3. Nikotiin on aromataasi inhibiitor, alandab su enda östrogeene. Aga bisfenool-A mõju on natuke keerulisem. Kõige ohutum, aga mitte 100% ohutu plast on vist polüpropüleen. Pyrex on kaubamärk, sisulise tähenduse kaotanud.
  4. Signatuuri põhjal on sul mingi teine versioon: ) Sent from my LT25i using Tapatalk -- Update 04 Jan 2014 23:07: -- Mul ongi see 4.3.4.
  5. Foorum (või Tapatalk ise? ) viskab välja lausa ~3 minutiga Sent from my LT25i using Tapatalk
  6. Huvitav. Aga miks siis? Logimisprobleem paistab nii foorumi kui Tapatalki poolne, foorum viskab kiiresti välja ja Tapatalk ei oska ise uuesti sisse logida. Sent from my LT25i using Tapatalk
  7. Mida peaks tähendama “You are not authorised to read this forum” teema vaatamis4l? + telefoniga on mingi tõsine re-sisselogimise -seespüsimise ikaldus aga see vist on Tapatalki viga, tundub veidi imelik äpp.
×
×
  • Create New...