Jump to content
E-sigareti foorum

amcx

Tavakasutaja
  • Postitusi

    16
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. Endal oli sama mure eelmine kevad. Õppused metsas 7 päeva. Kaasas oli kaks spinnerit ja 4 akut 18650 vamole. Lõpuks jäi kaks 18650 akut üle . Laadida autos ei saanud kuna laadija kohta polnud. Kartsin küll kui akud otsa saavad ei pea vastu ja panen pläru ette, aga õnneks nii ei läinud.
  2. Minul on ka liikuv töö ja ise kasutan Vision spinner I. Clearo Protank 2 mini ja vahest Protank 3 mini, selline kooslus mulle väga meeldib! Coilid on 1,5-1,8 ohmi. Autos on e-suitsu laadija ja ööseks jätan suitsu laadima, kodus tõmban nemesis+kayfun
  3. Jamh, aku ostsin mingi 2kuud tagasi ja sellest ühe kuu olen kahtlustanud et mingi jama on, aga multimeetrit ei olnud käepärast.
  4. Sai ostetud omale ego pulk (esimeseks e-sigaretiks) e-smoker24-jas. Kuna esimene pulk siis ei saanudki algul aru, et midagi valesti aga mida aeg edasi ja proovimisest sõprade e-sigarette tundus mingi jama minu akuga, et tossu ja kurgulaksu nagu vähe kuigi clearo oli sama otsas (protank mini 2) ja lõpuks sai omale soetatud multimeeter ning minu aku on 2,21V samas sõpradel on 3,68v kandis. Ei tea kas sain praagi? Mis takistusega coil sellise pulgale üldse võiks sobida või lihtsalt see aku kaugele visata ja mitte järgi joosta!
  5. Tänud soovituste eest! Hetkel otsustasin ja tellisin ära Vamo V5, protank 2 ja iClear 30. Proovib need kooslused ära ja siis vaatab kuhu mind see e-suits edasi viib
  6. Olen ilma suitsuta olnud kuu aega ja selle aja tõmmanud mingit tavalist e-sigaretti 900mah aku ja otsas mini protank 2. Nüüd tahaks juba natuke paremat soetada, kas siis Innokin iTaste SVD või Vamo V5 kumb oleks parem (suuruselt väiksem, vastupidavam, hea seadistada jne). Mõtlesin sinna otsa osta Protank 3-me, kuna tavalise aku otsas toimis mini 2 väga hästi! Oskab keegi nõu anda?
×
×
  • Create New...