Jump to content
E-sigareti foorum

vilistaja

Tavakasutaja
  • Postitusi

    130
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%

1 Jälgija

About vilistaja

  • Kasutaja rank
    Uus kasutaja
  • Sünnipäev 06.02.1988

Viimased profiili külastajad

9 486 profiili külastust
  1. vilistaja

    2023 kokkutulek

    @old Ma võin vabalt rummi jagada :)
  2. vilistaja

    2023 kokkutulek

    Ma siis olen kohal :)
  3. Tervitused Cigalike ja karto minu meelest pigem ajalooline teema. Täna vist eesti keeles kasutusel termin ühekorde e-sigarett https://www.vapista.ee/e-sigaret/uhekordsed-e-sigaretid . Need meenutavad ilmselt tooteid, mis sulle huvi pakuvad. Eks uuri selle info pealt edasi ja kui uued küsimused tekivad, siis kriba uuesti. Esinduse suhtes ilmselt mõistlik minna Balti jaama Vapistasse, aga neid ühekordseid peaks leiduma igas e-sigareti poes. Edu
  4. Tervitus Sellel suvel veel kokkutulekut ka plaanis teha?
  5. Tervitus Vapista ja Easysmoke on minu meelest väga ok kohad. Smoki.me pood ka Tatari tänaval ka võimalus. Kui Tallinnas või Tartus ei paikne, siis vist üsna ikaldus. Paljud siit foorumist vist segavad ise. Selleks tarbeks valik nagu parem maitsepood, mullitaja, aroomid.ee tulevad kohe pähe, aga see eeldab jälle mingit õpikõverat.
  6. Panin ka lõpuks ennast +1 raha teele. Kuidas söögiga seekord on, igaüks enda eest või Spezz teeb menüü jälle? Plaan liikuda Tallinnast välja õhtul 6-8 vahel, kui vaja on autos 2 vaba kohta ka veel.
  7. Tervitus Küsimus, kas keegi on Peterburist nikotiini ostmas käinud ja teab kuhu poodi minna? Palju vaba aega ringi tuiata ei ole ja praegu uudistanud nevski prospekti ümbruse poode. Tundub, et neil popid mingid 1ml 240mg boosterid, aga kuna ise ei lähe, siis nende ümber villimine ja 500 kaupa ostmine jäävad ära. Ehk siis kui keegi teab kust võiks leida mingi suurema pudeli 48mg või sinna ümber suuremat pudelit oleks info üle tänulik.
  8. Käpp Praegu loen välja, et hinna saaks 20-ga ka aga katsume kuidagi ikka 40-50 peale pressida
  9. Ma tegin tellinuse ära
  10. Olen ka käpp, kui asi juba tehtud ei ole.
  11. Ilmselt suunan su nüüd ühte suurde musta auku https://www.youtube.com/channel/UCFoe3PEb1_7sAY1ZgehNP3A/search?query=noted Igas osas võetakse ühte tüüpi maitse ette ja käiakse läbi suht kõik saada olevad maitsestajad, antakse maitseprofiilid ja kontsentratsioonid kasutamiseks. Sebi endale väike kaal nt https://www.oomipood.ee/product/vtbal30_kaal_0_1_500g_grammi_edaldus_0_01g?q=grammikaal Dokumenteeri enda jaoks kokku segatud asjad üles (mida ja kui palju panid). Kui palju ma alguses koba peale tegin vedelikke, mis olid head aga uuesti teha ei saanud, sest ei teadnud mida ja kui palju olin sinna sisse ajanud. See oleks esialgu minu poolt A ja O. Mis seadet kasutad? See võib ka üksjagu mõjutada, eriti VG/PG vahekorra valikut. Kõrbenud maitse võib antud info põhjal olla millest iganes ning ei pruugi olla üldse seotud selle ise segatud vedeliku omadustega. On siis küttekeha praak või paagil komme pärast täitmist jääda vaakumisse ja mitte vedelikku normaalselt peale anda. Kui asi ikka vedelikus, siis võib olla sai teine aurustile näiteks liiga paks. Walcilt nõu küsimine on ka kindlasti okei mõte, sest temal ilmselt Eestis kõige suurem isesegamise kogemus. Mulle võid samuti privasse kirjuta. Võib teha mingi skype või FB kõne, siis lihtsam seletada kõike
  12. I am a going into the Tallinn event.
  13. No bljaad... Ma lendan just sellel ajal Austraaliasse nädalaks
×
×
  • Create New...