Jump to content
E-sigareti foorum

Maitsev Aur

Foorumi toetaja
  • Postitusi

    1 202
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%

About Maitsev Aur

  • Kasutaja rank
    Kreisi e-sigarist

Kontaktinfo

  • Website URL
    http://www.maitsevaur.ee

Kasutajast

  • Sugu
    Not Telling
  • Asukoht:
    Tartu

Converted

  • Varustus
    Lost Vape Therion, Aspire Nautilus X

Viimased profiili külastajad

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Vapista OÜ arvamus alkoholi-, tubaka-, kütuse- ja elektriaktsiisi seaduse ning sotsiaalmaksuseaduse, tulumaksuseaduse ja teiste seaduste muutmise seaduse muutmise seaduse eelnõu 80 SE kohta https://m.riigikogu.ee/download/10b31ecd-640a-465a-8b98-69b72bd1fc0c
  2. Arvamus on hea. Arvamus on sinu oma ja sul on selleks õigus. Olenamata sellest, kas see reaalsusega kokku läheb. Kehv on aga siis, kui sa käid oma arvamust kellamas ja kujundad kõikidest ühesuguse arvamuse teadmata tagamaid, mis tegelikult toimub. Sellisel juhul on tegemist laimuga. Laimu definitsiooni leiad googlest.
  3. Ja kuna infot paistab palju olevat, pane list ka poodnikest, kes käivad ümarlaudades ja komisjonides aktsiisi ja maitsetekeelu vastu võitlemas. Kui neid on üldse.
  4. Proovi TFA Koolaadat näiteks. Alusta ettevaatliku kogusega.
  5. No arvestades, et TAI sõnul põhjustab nikotiin vähki, siis pole tõesti kaua oodata, kui ka “vähipadjad” nende tubakainfo lehele jõuavad.
  6. Maitsev Aur

    X-priv

    Kui erinevate aurustajatega sama jama, siis on seadme ühendus katki. Selleks peaks seadme lahti võtma. Ehk on mõni sõber/tuttav, kellele jootekolviga vehkida meeldib ja väikesed kruvikeerajad ning muud vajaminevad tööriistad olemas. Kui seade võrdlemisi uus, siis võib ka müüja poole pöörduda.
  7. Parandage see pealkiri lõpuks ära E-sigaret on ühe t-ga.
  8. Jah, meie teemat tihtipeale ilma ostmata ajakirjandusse ei saa. Iroonitseda pole siin ka midagi. Kordan, opakaid on palju ja me ei kujuta isegi ette, mida endale sisse tõmmatakse. Selles sektoris tegevana näen kohutavas seisus akusid ja muid imeasju igapäevaselt. Ma ei kujuta ette, mis traatidest coile ja mis algainetest vedelikke veel tehakse. See, et sina tead, kuidas segada ja ei osta Santa Maria maitseaineid, ei tähenda, et mingi "Kristjan" Põlva külje alt teab. Lisaks, kas "Kristjan" segab seda jama ka sõpradele? Kas "Kristjan" on üks nendest paljudest, kes peale peldikus käimist käsi ei pese? Need on hoopis olulisemad küsimused. Vaatame ikka suurt pilti, mitte et 7 tüüpi foorumist teavad väga hästi, kuidas vedelikke segada.
  9. Ei tasu viriseda ja ohata. Sellist juttu just peabki praegu rääkima. Muud moodi kohale see ei jõua. Teiseks, kindlasti segatakse ka “kes teab millest” kokku. See, et siin enamjaolt teadlikud inimesed on, ei tähenda, et opakaid pole. Nii et võta rohud ära jeesus, kõik on õige 😉
  10. Maitsev Aur

    Videod

    Lisaks, kui nad platvormile midagi ei pane, siis see jutt on ju suva kahjuks. Siis pole selle põhjal mõtet kahjuks valida. Nemad lubavad, aga noh.. nad ilmselt ei saa Riigikokku. https://rohelised.ee/valimisprogramm-2019/ Reguleerime e-sigarettide ja nikotiini sisaldavate vedelike kaubanduse ja aktsiisiga maksustamise, arvestades rahvatervise parandamise eesmärke ja liikudes tubakavaba Eesti suunas. Samal ajal vaatasin 2015a programmi: http://erakond.ee/riigikogu-valimiste-programm-2015/ Tubakareklaam keelatakse täielikult ka ostukohtades, alkoholireklaami piiratakse veelgi. Tubaka- ja alkoholiaktsiise, mis mõjuvad kahjude vähendamiseks kõige tõhusamalt, on vaja tõsta. Tubaka maksustamisel tõstame tükipõhist maksuosa ning minimaalmäära. Reguleerime e-sigarettide ja nikotiini sisaldavate vedelike kaubanduse. Võta siis näpust, kes see okei on.
  11. Tõstan siis teemat ja annan teada, et Vapista esindustes nikotiini soolad täitsa olemas! Tulge kaema! Tartus Rüütli 18 ja Tallinnas Reisijate 9 (Balti Jaama Turu parklas on pood) Parkimine 1h tasuta ja täitsa poe juurde saab mugavalt parkida
×
×
  • Create New...