Jump to content
E-sigareti foorum

Vapefly

Tavakasutaja
  • Postitusi

    83
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%

About Vapefly

  • Kasutaja rank
    Uus kasutaja

Viimased profiili külastajad

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. https://ethra.co/images/Report_ETHRA_Survey_2020_EN.pdf
  2. Vapefly

    Üks artikkel

    Ei leia ka enam seda artiklit interneedusest. Pealkiri on selline, et järsku TAI käskis selle maha võtta?
  3. See aasta isegi saaks osaleda. Kuidas te päevad sisustate seal tavaliselt (pole varem käinud)?
  4. Vapefly

    Üks artikkel

    Tasuline artikkel aga las ma arvan ... Nicorex? See on tõesti kahetsusväärne, et meie turul on selliseid suuremaid tegijaid, kes ainult omakasu peale mõtlevad.
  5. Mul FT suure mahutavusega akud ammu surnud. Lõpetasid lihtsalt üksteise järel laadimise. Võib-olla oli endal siis halb õnn.
  6. Jah, eriti arvestades, et high amp akud on väiksema "tihedusega", mis annab neile küll väiksema mahutavuse aga samas tähendab see ka seda, et sellised akude eluiga on pikem (tsüklite arv suurem). Ma kasutan päris palju paralleelselt VTC5A (väikse tihedusega) ja LG HG2 (keskmise tihedusega) akusid ja kui LG HG2 paarist ma pigistan umbes 1.5 aastat välja siis mul on üks VTC5 paar (mitte VTC5A) isegi, mis on 3.5 aastat vana nüüdseks. Mechi enam ei kõlba aga hoiab ilusti laengut ja kahe akuga modis kannatab ilusti kasutada. Ehk siis minu point, et kui oled valmis hoidma ühe paari akusid rohkem väiksema mahutavuse tõttu siis tegelikult pikas plaanis on veel mõnekordne sääst akudele kuluvas hinnas. Kui võtta nüüd näiteks veel need MTL jaoks mõeldud eriti kõrge mahutavusega akud siis need tegelikult surevad üpris kiiresti - 9 kuud, võib-olla aasta kasutamist, eeldusel, et on üldse tegemist Samsung, LG, Sony akuga ja mitte Hiina rewrapiga.
  7. https://www.e-cigarette-forum.com/blog-entry/moochs-recommended-batteries.7593/ https://www.e-cigarette-forum.com/blogs/mooch.256958/ Vast ei ole probleem siinkohal teise foorumi linke jagada, sest just seal ta oma asju hoiab.
  8. Kõik ülaltoodud on eri kohtades saadaval Eestist, küll üsna üüratu hinnaga kohati. Soovitaks sul ka järelturgu uurida, saab kohati seadmed päris mõistliku hinnaga kätte. See on hea olukorras kus sa ei tea tegelikult kas sulle seade üldse istub.
  9. madala võimsusega seadmetest soovitaks ilmselt Innokin Zlide aurustit keskmise võimsusega HorizonTech Falcon või Uwell Nunchaku tank natuke nikerdada on viitsimist siis Augvape Intake RTA (iseehitatav) Modiks midagi sellist mis käes mugav on ja vähemalt kaks akut mahutab või >4000 mah sisseehitatud akuga. Mõnele meeldivad rasked, mõnele kerged, mõnele kuldsed, mõnele hõbedased. Vahetatavad akud koos laadijaga võimaldavad samas olla pikemat aega seinapistikust eemal ja varem või hiljem tuleb see kasuks.
  10. Idee vähendada aktsiisi on kindlasti hea, kuid mind isiklikult ei paeluks valmisvedelikud ka siis, sest TPD tõttu on ikkagi nikotiiniga vedeliku suurim kogus 10 ml ja maitsestatud valmisvedelikud ikka keelatud. Mind isiklikult ei paelu poest ostma enne kui saab 3 mg 100 ml odavama otsa valmisvedeliku kätte kindlasti alla 15€.
  11. Vapefly

    18350 akud

    Tevalist saab ka tellida Keeppowereid https://www.teval.ee/et/re-battery-li-ion-18350-3-7v-1200mah-o18-3x35mm-10a-accu-imr18350-10a.html Mul üks uus paar seisab kodus, kui Tartus asud siis võin ära müüa.
  12. Pigem mulle tundub selline "lubatud, sest veel pole ära keelatud" jokk skeem. Sama loogika on see, et kui Eesti poed hakkaks tubakalehtedest toodetava nikotiini asemel müüma sünteetilise nikotiiniga e-vedelikku siis see ei lähe samuti ju "tubakatoote" alla, sest see ei sisalda tubakat. Jah, nikotiin ise on 5-10x kallim, aga kuna sellele ei rakenduks aktsiisi siis tuleks see ikka odavam, lisaks võiks seda müüa suuremates pudelites kui 10 ml.
  13. Kahtlen, et sellist kaupa üldse Eestis müüa tohib tegelikult. Sisulisel on ikkagi tegemist huuletubakaga, lihtsalt ilma tubakata.
×
×
  • Create New...