Jump to content
E-sigareti foorum

iveiks

Tavakasutaja
  • Postitusi

    5
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. Minul on nt nii, et kasutan 12mg vedelikke, ja isu nagu ei saakski täis üldse, võikski tossama jääda. Paar korda on kergelt paha hakanud, aga isu siiski pole täis. Praegu on lihtsalt nii et natuke aega tõmban ja panen ära, et üle ei tõmbaks. Varem tegin sinist LM'i, pakk umbes 2-3 päeva peale. Ilmselgelt peab ka kangemale vedelikule üle minema. Jaguks kraami kauemaks ka. Muidu täidan kuskil 2-3 korda päevas
  2. Okei. Eks tuleb algul proovida 16'ga, kui ikka midagi vajaka jääb saab ka 30'st või üldse midagi muud proovida.
  3. Selge. Ega's midagi, tuleb ise järgi proovida Vaatasin ka varu coile sealt. Ausalt öeldes ma ei tea mitu volti minu akud on, seega küsin targemate käest: Kas varu coilid tuleks osta 1.5 või 2 oomised?
  4. Nojah, mul praegused näevad pm samasugused välja. Neil on see jama, et nibu ja huuliku vahele tekib päris palju kondentsi jne. Kuna see suht sarnane, siis kas ka selle on selline kondentsi tekkimine normaalne? Praegustel, noh, umbes pool päeva või vähem ja nibu ots upub juba kondentsi sisse.
  5. Tere! Olen siin foorumis uus, kuid e-sigarit kasutanud ~3 kuud. Ostsin nicorexist 900mAh akudega komplekti ning aurusti neil kaasas peaks olema CE4. Hiljuti ostsin sealt ka 2 uut, aga samasugust aurustit. Maitse minumeelest neil pole ikka see maitse mis vanade aurustitega alguses, nagu vähem vms, vahest isegi kibe natuke. Olen kõiki neid puhastanud ka. Igastahes mõtlesin siis osta Innokin iclear 30 aurusti juba olemasoleva aku otsa. Need peaks vist omavahel kokku sobima, kuskilt netist leidsin et CE4 on 2.2 oomi, iclear aga vist 2.5? Igastahes küsimus ongi et kas see aku ja iclear sobivad omavahel, ning ehk keegi kes on samat kompotti kasutanud oskab öelda kas ma jääksin selle icleariga rahule? Algul kui ego sigma ostsin oli maitse hämmastavalt hea. Aga nüüd isegi uute, täpselt samasuguste aurustitega oleks maitse nagu vaevu märgatav. Aitäh!
×
×
  • Create New...