Jump to content
E-sigareti foorum

k2ldas

Tavakasutaja
  • Postitusi

    56
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Everything posted by k2ldas

  1. k2ldas

    Kayfun 4

    Sain oma gearbesti klooni ka kätte. Kõik tundub solid. Pesin mingi vahendiga ja leotasin juppe enne kui kasutasin, sest tunda oli, et seal mingi tehase õli vms jääki sees. Lekkimist pole veel esinenud, keermed on ideaalsed, tihendid värgid särgid ka korras. Siiani kõik toimib. Tõmmata on küll hea, teine tase kohe. Takistus ka kõigub, mingi 0.03 oomi piires, kuid see mind ei häiri. Julgen soovitada küll, kes tahab hea hinnaga klooni endale osta. http://www.gearbest.com/electronic-cigarettes/pp_127081.html Promo kood: kayfunv4 (saab mingi 16.99 peale hinna)
  2. Võtsin ka paki. Tulles ise "prisma" vati pealt on vahe märgatav. + muidugi ülilihtne paigaldada. Kes iganes veel mingi suvalise vati peal on, siis soovitan soojalt.
  3. k2ldas

    Kayfun 4

    Sealt samast tellisingi, kayfunv4 oli kood. Seda konkreetset soovitati netis: http://www.gearbest.com/electronic-cigarettes/pp_127081.html Kuid nagu ütlesid, varem ostnud pole ning ei julge soovitada, kloonid võivad olla väga head ja samas väga sitad, seega kui kõik pärast tormavad odavalt ostma peale paart kiidusõna ja mingi käkk kohale jõuab siis on endal halb tunne Mul visati juba posti ära, esimest korda saadetakse midagi Netherlands posti kaudu, eks näis mil kohale jõuab.
  4. k2ldas

    Cloupor Mini

    Sama mõte, aga võtsin teistpidi kätte, nimetissõrmega vajutades ajab asja ära.
  5. k2ldas

    Cloupor Mini

    Mul juba 001 seeria. 30w test oli korras ja kuumaks pole ka läinud. Aga kuradi pisike on küll, kayfun lite(võttes 510 kuni drip tipi otsani) on pikem kui see cloupor.
  6. k2ldas

    Kayfun 4

    Annan teada kohe kui kätte saan. Ei hakka ennem kontrollimist reklaamima, sest pole sealt varem tellinud ning ei tea kui õige kogu info on.
  7. k2ldas

    Kayfun 4

    Tellisin praegu omale ka klooni ära, peale korralikku tuhlamist leidsin selle õige, mis terve hunniku reviewide järgi peaks olema üks parimaid kloone turul. Oletatavasti lekkevaba, ilma koledate graveeringuteta, 3 erinevat tank sectionit kaasas, ja keermed on ideaalsed. Mis asja magusamaks tegi, oli see, et leidsin coupon code(vist oli 30% ah), millega tuli hind alla 17 dollari. Ei julge veel soovitama hakata, aga kui kätte saan, siis annan teada.
  8. Tean kus asub, aga poes kohapeal ei olnud, tellimise peale, praegu pole veel laost kauplusesse jõudnud. Oh, hästi, kirjutan PM sulle.
  9. Mul suht mugav sinna poodi kohale ka minna. Tellisin nädala algul ära selle karbi, nüüd ootan seda. Võtsin sellise, mis kergelt läbi paistab, siis ei pea ekraani kohta välja lõikama. peab ainult 3 nuppu juurde sebima. Ehk keegi oskab öelda kust ma neid nuppe siit eestist odavalt saan. Oomipoodi tean. Ja mida need OFF ON ja ON OFF asjad täpsemalt tähendavad?
  10. Hea leht, kuidas selle tellimisega sealt on? Saab kusagil Tallinnas neid poest ka osta? Kas keegi teab veel, kust Tallinnas selliseid karpe leiaks? Või ehk kellegil üle mõni? Üldiselt tuli jälle välja peletis vol 2, sitast karbist mingit imelooma ei tee. Pilt: http://www.upload.ee/image/4481465/10952977_944881748858219_256850825_n.jpg
  11. EI! aga sebisin ülemistes sealt Tigerist mingid plekkkarbid. Eks näis mis saab.
  12. On, aga mul kõik asjad olemas, miks osta, kui jääb ise ehitamise rõõm Panin midagi kiirelt kokku, tõmbasin kiibi v5-st ja kiibi akupangast, ühendasin ära ja toimib. Aga küsimus, kustkohast siit eestist normaalset karpi võib leida, mis on pealt nt kruvidega avatav? Pildid praegusest peletisest; http://www.upload.ee/image/4478848/10943217_944119435601117_1338079871_n.jpg http://www.upload.ee/image/4478847/10943181_944119432267784_54280955_n.jpg http://www.upload.ee/image/4478849/10947687_944119428934451_2105260649_n.jpg
  13. Terv. Hetkel idee selline. Teha box mod, mis on usb laadimisega ning mille akut saab kasutada ka väliseks usb laadimiseks. Ning samas visata ka vana vamo chip sisse koos vamo peaga(ajutiselt). On see asi üldse mõeldav, või eirab see mõnd järjekordset füüsikaseadust?
  14. Põhjust oli vaja lihtsalt, mõtlesin juba ammu osta, aga ei jõudnud selleni.
  15. Kasutasin kangeri mega aerotanki põhja a la adapterina, päris ilusti hoidis, ei tulnud kordagi lahti. Praegu tõmbasin paberi ja siis lihvimiskäsnaga, aga kuna ostes olid mõlemad akud suht tühjad trellil, siis praegu rohkem edasi ei jõudnud teha. Tulemus juba enam vähem, aga tahan täiesti siledaks. Peaks siis hambapasta ja nuustikuga niikaua tegema kuni kõik sile? Vajuta pildi peale, et suurelt näha:
  16. Ei tule, ca 9€ tuleb kokku. Tõin trelli ära, aga nüüd küsimus, kuidas ma selle kesta trelli otsa ühendan... mingid vanad ce4 ja asjad juba ribadeks lasknud.
  17. Vaata mu eelmist posti, seal juba sisu välja tõmmatud. Tänud. Tänud teistele ka, ostan mingise trelli ja proovin homme järgi. Selle värvimise asjus ilmselt see viimane lakk on tähtis, see mis värv seal all, suht pohhui?
  18. Pulbriga ei viitsi küll jamada, pole vahendeid, praegu lihvisin selle kuradi vasekihi maha, nüüd puhas messing. Ehk üldse lihtsam ära poleerida ja jätta selline läikiv messing? Tean et varsti näeb välja nagu Browningu hülss, aga saab alati uuesti pollida. Ehk oskad soovitada mida ja kuidas seda ilusti ära poleerida, ilma igasuguse masinavärgita. Käsitöö on tähtis, käed mul nagu 2 ussimunni otsas peale seda lihvimist aga tulemus päris hea
  19. Sain mersul koopaääred ka vähemaga tehtud, pigem ootan oma box modi ära siis Või tõmban samamoodi kahe komp krundi, värvi ja lakiga üle. Ulme, lihtsat pole seal midagi. Kas tõesti mingit spray värvi ei ole, mis korralikult peal püsiks? EDIT: vamoga ka tagasi alguses. Proovin ehk musta veljevärvi ära, äkki see hoiab paremini?
  20. Terv. Kuna v5 korpus on omadega läbi, kroom on maha kulunud ja kole, otsustasin mingise uue kihi peale lasta. Pole värvimise alal väga kõva ekspert, seega siiani kõik mis tegin, oli see, et lihvisin ära, kiht krunti ja kiht suvalist valget spray värvi, mida prismast leidsin. Värvid valisin õiged, aga halvad, sest mul on selline tunne, et kui kasvõi küünega kõvasti tõmmata, tahaks see värv nagu maha tulla. Kesta suutsin korra ka kuhugi kukutada, näha, et all kohe jäljed sees ja värv maas. Ehk keegi oskab soovitada mingit värvi, mis peaks hästi vastu sellisele piinamisele? vajuta pildile, et näha suurelt!
  21. Nagu näha, saab varsti hakata välismaalt akusid tellima. Head uudised kõigile veiperitele! http://e24.postimees.ee/2793436/alates- ... onikakaupu
  22. Update; kõik 6 akut töötavad ideaalselt, laevad kuni 4.1, kuskil 2 päevaga langeb 3.7 peale, peale seda vamo enam hästi ei tossuta
  23. Just sellepärast ma neid veel ei vaata Potensiaalset granaati ei viitsi ehitada. Igal juhul, tänud info eest.
  24. Läpakas püsis selle aku peal mingi tund aega vastu, seega midagi tal peaks veel sees olema. Kui kasvõi päeva vastu peavad, siis minule täiesti piisab. Mehhi peale ei julge praegu minna. Üritan kõigepealt RBA ja muude ulmelisega ära harjuda. Eks siis näis. Mehhi vist parem kui on kaitsega akud(turvalisuse mõttes)?
  25. Tervist! Olen Kristjan ning asun Tallinnas. Jõudsin e-sigarettideni mullu kevadel, kuna ajateenistuses on suitsetamisega nagu on, oli vaja alternatiivi. Tellisin epoest endale ja kaasvõitlejaile lambised 650 akudega ce4 pulgad ja kõige kangemad 18mg vedelikud. Hakkas meeldima. Nüüd olen fasttechi vahendusel endale tellinud ego-lcd ja muid vingemaid, suuremaid akusi. Väga palju erinevaid mõttetuid aurusteid läbi proovinud, kuid CE4+ aurustid hakkasid oma hinna/kvaliteedi suhtes meeldima ning nüüd jõuab peatselt kohale Vamo V5 ja Puritank. Kuna otsustasin vanadelt egodelt ja jubinatelt edasi liikuda, mõtlesin, et oleks mõistlik ka rohkem süveneda sellesse maailma, seega siin ma olen.
×
×
  • Create New...