Jump to content
E-sigareti foorum

sadness

Tavakasutaja
  • Postitusi

    8
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Everything posted by sadness

  1. Joyetech Elitar, vedelik ise segatud, maitseks Inawera apelsin. Paak hakkas ülalt lekkima ja avastasin, et tihend hiigelsuureks tursunud ja ei mahu vahelegi. Jäi päikse kätte vedelema, kuivas ära, tõmbas kokku, kõik jälle natuke töötas. Aga nüüd lahti võttes selgus, et pmst kõik tihendid on paisunud. Coil kah ei lähe enam tagasi otsa. Ilmselt pole muud lahendust, kui lasta ära kuivada ja siis maitseainele nägemist öelda.
  2. Proovisin kolme erinevat coili - ikka lekkis õhuavadest nagu sõel. Sealjuures maitse ja tõmme oli 0,5-oomisega märksa parem kui teistega, aga see selleks. Proovisin detaile keerata kinni kõvasti, mitte nii väga kõvasti - ikka lekkis umbes pool vedelikku õhuavadesse ja tuli pidevalt taskurätikusse tühjendada. Panin coilile ekstra tihendi teiselt - ikka ei miskit. Viisin kogu kupatuse poodi tagasi, sealt saadetakse siis kuhugi iks kohta uurimisele ja remonti. Aga usku sellesse iJust S-i enam pole. Soetasin asendajana Cubise ja esmamulje on väga hea.
  3. Tervist kõigile. Algajal - kriipsuke algajast edasi vist siiski, arvestades mõningat varasemat kogemust - paar küsimust. Olen teinud valdavalt tubakamaitselist nikotiiniga e-vedelikku, vist Virginia ja Tennessee tubaka oma. Naljaviluks ka metsmaasikamaitselist. Senine kogemus on, et kõik vedelikud on hirmus magusa maitsega. Kurtsin poes, et vedelik maitseb hirmsasti suhkrusiirupi järgi ja sealt soovitati üht teist marki. Tõsi: suhkrusiirupi maitset sel enam polnud, oli hoopiski talvise kuivatatud õuna kisselli oma. Ehk siis: kas keegi oskab soovitada kirbema või vähem magusa maitsega vedelikku? Teine küsimus. ELeaf iJust S e-sigaret sai hangitud, kuna need algsed pulgad enam ei rahuldanud. Aga niipea kui see külili käib korraks, ajab õhuavadest vedelikku välja. Kõik kohad läga ja löga täis. Ükspäe oli laadimas, toetus oma 4,5 cm paksuse akuga lauale ja veel nõjatus vastu peeglit, aga ikka suutis ümber pudeneda, naise telefonile mõlgi lüüa ja vedelikku välja ajada. Mingit transpordi modet sel ilmselt pole ... Näiteks autosõidu ajaks tühjaks kallata või ajalehe sisse mässida? Püstihoidmise osas üks lihtne kodune lahendus muidu ka. Võtta poolringi kujulise ristlõikega puuhalg, lasta trelli ja oherdiga sisse akust pisut suurem auk ja siis halust jupike saagida. Võib ka lihvida, värvida, muul moel maitse järgi kaunistada. Igatahes hoiab e-sigaretti kenasti püsti.
  4. Eeltööd ei teinud, kuna mõte tekkis ekspromt. Kooliraha. Aga hää tagantjärgigi targemaks saada. Kavas mitu komplekti hankida ja meeldiv on näha, et sama summa eest saab juba mitu asisemat jubinat. Kusjuures päris suitsuta ei ole ja see pole ka algusest peale otsene eesmärk olnud - idee oli suitsetamist vähendada. Mõned päevad sai e-asjandusega harjutud, aga vahelduseks kõrvale mõni piip või sigaret tehtud. Praeguseks mingi 30h puhtalt e peal ja üllatavalt normaalne on olla. Justkui tunneks tõrvast puudust, aga samas mitte ületamatult. Ja tervisejooksu tehes oli - no see võib vabalt küll ka soovunelm olla - tunne, nagu oleks kopsud juba selle päevakesega suuremaks ja tugevamaks kasvanud
  5. Ma märgiks siinkohal ära, et mul õnnestus poes maksta 650mah ce4 go junni eest (ja ilma kotita ) 35. Ja seal oli ka 10% ale juba sees, mida pooliku suitsupaki eest sai. Et see nico.ee variant ei ol üldse nii hirmus. Aga suht tõenäoliselt saab järgmised jubinad tellitud juba siinsete käest.
  6. GS-H5 - http://www.nico.ee/epood/Clearomizer-GS-H5/ Väga super, kui jubinad omavahel klapivad.
  7. Süvenen sellesse e-asjandusse ja maru keeruline ja tehniline tundub see kupatus ikka. Millisel määral sobivad erinevate tootjate clearod ja akud omavahel kokku (keere, oomid)? Mul hetkel Ego C4 clearo ja tavaline selle juurde käiv 650 mAh aku. Tahaks 1100 mAh akut. Silma jäänud Peleon. 3,7V. Kui hiljem tahan clearoks soetada näiteks GSH5, siis kas need sobivad omavahel? Või oskab keegi soovitada mõistliku hinnaga komplekti: 1100 mAh aku, 3 ml vahetatava coiliga (peaks olema levinud ja kättesaadav kuluosa) clearo? Algajale.
  8. Sadness, Tarbatu. Uus valitsus lubas tubakaaktsiisile veelgi otsa keerata. Mõtlesin, et proovin kuuldavasti mõistlikuma hinnaga alternatiivi piibule. Tervise peale kah vaikselt mõtlema hakanud 34. eluaastal. Täna ostsin poest esimese algaja komplekti (CE4) ja keskmise kangusega vedeliku. Koju jõudes muidugi avastasin, et oleks netist saanud moodsama, mahukama ja vägevama akuga komplekti poole odavamalt. Aga eks näis, esimene vasikas pidavat ikka minema... Hetkel aku laeb ja ainult korraks masinat proovitud. Köhima võttis, kuigi suitsu ja piipu on tehtud 17 aastat. Aga tundus kuidagi mõnus ja nikotiinilaksu vist sai kah kätte. Elame-näeme.
×
×
  • Create New...