Jump to content
E-sigareti foorum

wrongrabbit

Tavakasutaja
  • Postitusi

    5
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Viimased profiili külastajad

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Kui kellelgi kodus arvuti 24/7 sees ja netiühendus pisut üle eesti keskmise, siis võin aidata püsti panna. Krüptime ja võtame teised ettevaatusabinõud kasutusele, samas mingit uut silk roadi küll teha ei tahaks. Jääme ikka seaduse piiridesse, seega "tumeveebi aroomipood" kus müüjad/ostjad kuulutada saavad . No ja vajadusel omavahel privaatselt (ja tuvaliselt) suhelda
  2. Ja kui juba targemad uurivad, siis kas Lätis on sama seadus ? Või võib Fasttechist Läti Omniva pakiautomaati tellida ja siis üle piiri järel käia ?
  3. Kui ebakorrektne olla, siis kuidas sa selle olukorra lahendanud oled ? Ehk siis hetkel võib eraisik mulle saata 5x100ml ja alates jaanuarist 20ml ? Aga 100% puhast nikotiini ?
  4. Olen kursis, et sellest teemast on küll ja küll räägitud aga paraku on teemad nii laiali ning vananenud, et tahaks kokkuvõtvat topicut. Uuest aastast lähevad vedelikud aktsiisi alla. Mina olen aga üks ütlemata ihne inimene ja natuke põhimõtteline ka - nats käib närvidele selline kottimine valitsuse poolt ja tahaks kasvõi enda südamerahuks neile koha kätte näidata (nagu ma juba praegu Läti õllega teen). Jah, ma saan aru et valitsusel jääb nüüd minu raha saamata ja tänu sellele ei saa kaitsevägi omale uut tanki osta, aga küll nad mõtlevad uue aktsiisi välja ja sellega eelarve tasakaalu. Seega sooviks targematelt teada: * Kuna kaob ära igasugune e-müük, kas jääb alles võimalus tellida nikotiiniga (baas)vedelikke üle piiri, kui saatjaks on eraisik ja tellin 5x100ml ? Kas kangus mängib ka mingit rolli ? Kas täna saab veel tellida? * Kas keegi on kursis Läti seadustega - kas võin tellida oma e-vedelikud näiteks Poolast Läti Smartposti ja kui Iklasse alkoholi järele lähen, siis haaran automaadist kaasa ja sõidan nikotiinitsisternidega lihtsalt üle piiri ? Kas täna töötaks selline lahendus? Keegi oskab asjalikku Läti e-poodi soovitada ? * Sama küsimus Venemaa kohta, teab ehk keegi mis max. kangusega vedelikku näiteks Pihkva kandis müügil on ja mis pudel kõige paremini vedelikku varjaks (Sprite? Vedelseep?) * Kas te tõesti tahate väita, et ostate boostereid eesti poodidest ja olete (praeguse ja tulevase) hinnatõusuga rahul ? Lugupidamisega
  5. Nonii, Vamo V5 on viimased kuu kasutuses olnud ja no on ikka loom küll. Minujaoks parajalt raske ja ei ole ta nii suur midagi. Samas on nii mitmedki tuttavad neiud häbelikult küsinud, et kas see vibreerib ka Hetkel on iClear 30s peal ja üsna rahulolev mõmin... Protank 3 sai ka soetatud aga see hakkas kohe esimesel päeval lekkima ja pole viitsinud uurida miks - kas sattus halb jupp või lihtsalt valesti kokku pannud. Ootab viisakalt riiulis paremaid aegu. Küll on aga mõned küsimused tekkinud, ehk mõni targem viitsib teadmisi jagada... Kipub tuliseks minema Mitte siis piip ise, vaid huulik. Veibin keskmiselt 9,5W peal aga tõmban nats teistmoodi. Keeruline sõnadega seletada aga - ei tõmba mitte otse alla vaid suutäie kaupa. Ehk siis mitte üle 3-4 sekundi. Lasen nupu enne lahti, tõmban piibu korralikult tühjaks ja alles siis suus oleva tossu alla. Samas on mul õhuvool võimalikult kinni keeratud, et ühe mahviga rohkem tossu saaks. Kas viga on selles ? Või tuleks korraliku aku peale mõelda, praegu kasutan vana sülearvuti akust väljakougitud 18650neid. Palju üldse watte peale keerata võiks ? Ma pole üle 11ne julgenud proovida, kahju kui ilus asi maha põleb. Kas liigset võimsust on võimalik kuidagi täheldada ka, peale läbikärssamise siis Hakkab rohkem praksuma (mida hetkel ei tee kusjuures üldse) ? Või tekib ebameeldiv maitse ? On ehk nii tark masin, et lülib end ise välja ? Kolmas küsimus on vabateema, katsuge kommentaarides mitte tülli minna - kuna toll saatis kaks pakki piiril tagasi, on mul nüüd FastTechi natukene vaba raha tekkinud. Mida soovitate ? Tahaks muidu mingit väiksemat asja ka Vamo kõrvale, hea välja minnes taskusse pista. Ise vaatasin Spinner II poole aga on kellelgi kogemusi ? Mida sinna (väiksemat) otsa keerata ? Või tuleks raha hoopis millegi hea peale kulutada - Russian ? Kayfun ? PS - kas FastTechis tähendab sõna "style(d)" hiina klooni ja pole originaalkaup ?
  6. Tervitus Sissejuhatus: Lugu siis selline, et viimased kuud vaikselt e-sigareti peal oldud. Ostsin eelmine aasta reklaami pähe omale Skysmokest stardika ja hakkas nii meeldima, et päevapealt jäid tavasuitsud ära. Kuna meil siin aga hinnad üsna krõbedad ja DealExtreme juba ammusest ajast tuttav pood, tellisin sealt omale paar 1300mah, mõned "põletid", tagavaralaadijad ja hunnik vedelikke. Huvitaval kombel tulid kõik (kokku oma 7-8 tellimust, kuna poolitati üsna tihti) ilma probleemideta üle piiri. Sai ka papsile e-komplekt kokku pandud, tema oma on aga paraku vaid mõni kord nädalas kasutusel kui õues sajab ja rõdul märg olla... Siis otsustas aga DX oma e-sigari osakonna kinni panna ja tuli uus auk otsida. Leidsin FastTechi ja puhtjuhuslikult ka selle foorumi Hetkeolukord: Lugedes siin teiste kogemusi siis on olukord ikka üsna nukker. Kasutan mingit noname akut, mis saab päevaga tühjaks. Atod on enda rumalusest kõige odavamad mis hiinast saada ja lurisevad ning lekivad. Loomulikult polnud mul aimugi oomidest ja vattidest, seega on ka selliseid isendeid mis aku otsa küll sobivad aga tossu ei mingit Seega... Plaan: Ostaks ka lõpuks omale korraliku seadme Kodus kasutamiseks Vamo (ma tean et 5 on suurem number kui 4 ja allapoole aga kas see tähendab ikka ka parimat?). Foorumit lugedes olen arusaamal et iClear30s ja Protank3 on aksepteeritavad... Ehk siis esialgne plaan ongi: https://www.fasttech.com/p/1509701 https://www.fasttech.com/p/1536002 https://www.fasttech.com/p/1640200 Komplekti pole paraku võimalik tellida, kuna akusid üle piiri ei saadeta. Need saab aga ka siit mõistliku hinnaga. Mida sinna aga veel juurde vaja ? Vahepeal käivad jutud mingist ilurõngast ? Coilid ? Vedelikest: Ma ausõna arvasin, et e-suitsetamine peabki mööduma lurinaga, leketega ning pideva kõrbemaitsega. Samuti on enamus suitsetatud kraamist pärit DXist, seega kaheldava väärtusega. Vaid viimane FastTechi tellimus tuli koos Liqua vedelikega ja need tunduvad ka praeguse piibuga ikka väga palju paremad - maitse, tossu ning vastupidavuse (DX vedelik sai piibus 2x kiiremini otsa) osas. Tellisin küll kohe kiiresti juurde aga mõlemad shipmendid võeti tollis vahele ning on hetkel teel tagasi FT poole. Seega küsimus (vist siis privaatsõnumisse), kust leida Liqua (samaväärse või veel parema) vedelikke, "ravimi" eesmärgil, mõistliku hinnaga. Eesti poest saab ka teinekord "ravimeid" kui osata küsida, aga nii hea palk ka paraku pole et neid kannataks osta... tl:dr Mis on Vamo V5 + Protank kooslusele veel hädavajalik ning kust leida Liqua vedelikke ?
×
×
  • Create New...