Jump to content
E-sigareti foorum

Korsten

Tavakasutaja
  • Postitusi

    5
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. http://www.kliinik.ee/teemalehed/tohter ... %C3%A4hki- Eilne teema ka siin välja toodud
  2. Sageli aetakse segamini tubakast loobumisega kaasnevad kõrvalnähud ja võimalikud e-vedeliku allergiad, kuna ajaliselt põhjused kattuvad. Kõiksugu vinnid ja punnid on üks sellistest ja nähud võivat kesta kuni aasta tubakast loobumisest, seletatakse organismi reaktsiooniga vabaneda mürkidest nahapooride kaudu. Su jutus on iva sees. Kuigi minu nähtus on 99% allergiline reaktsioon. Uurisin veidike ja avastasin, et e-suitsud sisaldavad linalooli nimeslist lõhnaainet, mis on allergiat tekitav (osakaal peaks olema ca 5%). Kas keegi nägi/vaatas eilset Dr.Olaf saadet, seal oli juttu e-suitsudest. Saates olnud daami sõnul tehakse praegu katsed, e- suitsu ja tavalise suitsu kahjulikkuse võrdlusest (hetkeseis olevat see, et mõlemad kahjustavad võrdselt). Ehk keegi (vana kala) kommenteeriks.
  3. Asun Tartus. Seega sinupoolt pakutav jääb hetkel ära. Aga tänan pakkumast. Vaatasin ka seda, et AVORIA (edasimüüja) müüb vedelikke, millel on täpselt sama koostis, ainuke erinevus on siis nikotiin. Seega peaksin otsima uue tootja. Aga katsetan ja vaatan, ning annan jooksvalt infot, ehk on abiks teistelegi.
  4. Mida tähendab teine vedelik? Kasutan hetkel AVORIA (väidetavalt saksa) vedelikku 18mg/ml. Maitseid olen erinevaid tõmmanud (arbuus, granaatõun). Kuigi vaadates pakendeid, siis sisu on neil sama 65%PG, 35%Glütserin(E422) ja lõhn. Kas peaksin teist tootjat vaatama või peaksin teist maitset proovima (kuigi arvan et maitse vast ei mõjuta, kui sisu sama)? Vabandan ette kui rumal küsimus (koolis ei õpetatud e- suitsu koostiseid, seega ei tea).
  5. Küsiksin kõrvalnähtude kohta: Kas allergilisi nähtusid võib tekkida? Täheldasin seda, et kui hakkasin e-sigaretti tõmbama (2 nädalat nüüd), siis tekkisid käele (seal kus veenist verd võetakse) punased täpikesed, mis sügelevad. Samasugune ilming oli ka mingi taime suhtes kunagi aastaid tagasi, sellepärast järeldan allergiat (arst kinnitas tookord mingi taime vastu allergilisi reaktsioone).
×
×
  • Create New...