Jump to content
E-sigareti foorum

Neo

Tavakasutaja
  • Postitusi

    26
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. Googeldasin seda modi ja koheselt leidsin ka vastuse. "If the Voltage difference between the batteries is more than 0.3V the display will read “Imbalanced”. In this case you’ll need to remove the batteries and charge them with an external charger, such as the Nitecore D4."
  2. // Sain otsingu nuppu kasutades vastuse
  3. Selline algaja küsimus. Tegu kas kanthali/ni traadiga, keerasin 0.41 ohmise coili. Tean, et Ni'ga peab olema kindlalt Temp control mode sees. Kui ta mul sees on, siis kas ta võib mingi jama keerama hakata kui tegu hoopis Kanthali traadiga? Või sellises olukorras ohtu pole? :/
  4. õnneks mitte tänud, sain korda
  5. Tapatalkis saan foorumit sirvida, arvutis ei võta ühegi brauseriga lahti lehte, käitub nagu leht oleks maas... Ehk kellelgil ideid, miks? Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. Vaatasin, et YouTubes leidub päris mitmeid ülevaateid selle RTA kohta. Soovitan videoid uurida, nii saad asjast palju paremini aru, kuidas miski käib Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. Võhik nagu ma olen, siis mis see 4€'ne parem on kui spezzis nt 2.70?
  8. täiesti uskumatu, viskasin iJust 2'le uue coili sisse 0.3 takistusega ja ma ei tea.. leotasin küll vedelikuga enne coili üle aga kuidagi tuli ikka kõrbemaitse kohe juurde.. pu**i, hakka jälle uut tellima.. Kellelgil ei vedele 0.5 ohmiseid coile sellele?
  9. kui esimest korda tegin sama mahla, mida praegu, nii umbes 2 nädalat tagasi, siis oli maitsekogemus hoopis parem, kui praegu Coil ei tohiks läbi omadega olla, ehk maitsemeeled harjunud maitsega niivõrd ära juba? iJust 2 siis masinaks.
  10. Oskad välja pakkuda paremat varianti, kuidas muuta vedeliku värvust? See läbipaistev kuidagi liiga igav.
  11. On see kahjulik sisse hingata, kui vedelikku segada natuke toiduvärviga, et aurustis vähe kirevamat värvi vedelik loksuks?
  12. Anna andeks aga ma ei suuda ennast nii kurssi nende asjadega viia, pole vaja ka :/ Mitu tilka umbes peab 0mg'sele panema, et saada 12mg'ne? Aitäh.
  13. Aitab valada 0m'gse valmis vedeliku ja selle skyboosteri kokku? Kui palju 0mg'st ja kui palju 18mg'st vedelikku tuleks kokku valada, et saada 12mg'ne?
  14. Tere. Tahaks teada, et mismoodi seda Skyboosterit tuleb kasutada? Kas sellega võib nt segada 0'se vedeliku, et saada nt mingi 12mg'st vedelikku teatud ports? Mismoodi toimima peaks sellega? Mingi kollase korgiga pudel mul on, oskab keegi ehk aidata?
  15. Puhastasin parasjagu STV'd, kui äkki tundsin, et midagi nagu oleks ühe käe peal ronimas. Vaatasin siis käele ja mis ma näen - käsi vedelikuga koos. 18mg vedelik, kähku käsi pesema. Kuskilt nagu oli kõrvu jäänud, et nahale ei tohi vedelikke lasta, sp pesema ka läksin. Pärast foorumist rohkem infot otsides jäi silma postitus, kus kirjutati, et sooja veega ei tohiks pesta, mida mina muidugi tegin. Kui kahjulik see 18mg vedelik reaalselt on, kui kiirelt mõjuma hakkab, mis juhtuda võib? Ehk annaks keegi mingi lingi?
×
×
  • Create New...