Jump to content
E-sigareti foorum

jim habe

Tavakasutaja
  • Postitusi

    23
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. Original Eleaf iJust 2 Stainless Steel E-Cigarette Kit with
  2. Ostsin Gearbestist lolli peaga,ilma eeltööd tegemata 4 riideeset mis on 2-3 numbrit väiksemad kui ise kannan.Nüüd on probleem mis nendega teha,tagasisaatmine läheb vist liiga kalliks.On kellelgi ideid mida teha.
  3. Tundub et kloonide kvaliteet on nagu jumal juhatab,õhtul proovin kruvi aukudesse midagi panna muidugi juhul kui ma kruvid kätte saan ,need ei tahtnud hästi välja ka tulla.Üks küsimus on veel kui ma proovin 0,5 ohmisit coili, kas peaks nikotiini taseme allapoole tooma praegu on 1,8.
  4. Tere http://www.cigabuy.com/5w-30w-2200mah-variable-voltage-wattage-mod-apv-p-7556.html30w kloon ostetud cigabuy-st,ülemine ja alumine ots logisevad aga kinni ei saa keerata kuna kruvid käivad ringi.Kas midagi annab ette võtta.
  5. Kas kellelgi on kogemusi FOG Turbine y1000 Mech. modiga.Sellel isendil on sisseehitatud clero ja 2,4 ohmine coil. Tahaks proovida 1,8 vöi 2,0 ohmist coili aga ei tea mis sinna sobib,mt3s coil jääb liiga pikaks ja keere lühikeseks.
  6. BVC coil peaks siis parem olema.Probleem on selles et ostsin Aspire BDC clero ja 2 tagavara BDC coili ja kõik coilid annavad 1-2 päeva pärast kärsakat.voltide ja wattide muutmine ei aita.Enne uue coili panemist pesin,3 tilka vedelikku otse coili ja 15 min. lasin seista. Nüüd ei teagi kas viga on minus või on coilid praagid.Äkki peaks BVC coile ostma.
  7. Mis vahe on Aspire BDC ja Aspire BVC coilil.
  8. Küsimus on järgmine,Cover Overlord 2600mAh aku lülitub ise välja kui üle 4V panna.Alla 4V töötab korralikult.Aurustid on Vision VT ja T3s.Teise akuga EVOD Twist töötavad need aurustid ka4,8V peal.
  9. Kõik 4 ViviNova-t 2,0 annavad algusest peale kärsakat,voltide muutmine ei aita.Kas nad on lihtsalt praagid või on asi vedelikus.Oskab keegi öelda kas on mingeid võimalusi nad tööle saada või tuleb ära visata.
×
×
  • Create New...