Jump to content
E-sigareti foorum

Forcez

Tavakasutaja
  • Postitusi

    14
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Everything posted by Forcez

  1. Mul tuli vahepeal Pulpi White Cake isu. Korralik kook, inimesed tulid "pannkoogi" lõhna peale.
  2. Eemaldasin klaasi, dripperi konfiguratsioonis mahutab vedelikku 2.7ml. Venitaks ehk 3 välja kui vatil laseks sisse imada. Töötab küll, kurta pole midagi. Traat praksub, aga ülesse ei ole pritsmeid visanud (twisted clapton ja ühe paagitäiega) Peale seda kerisin 20ml klaasi otsa, täitsin poole peale. Maitset vähendab pikem korsten küll, kuigi mitte niipalju kui oleks arvanud. Seadme teeb küll kõrgeks ja raskemaks raskuskese on kõrgemal ning mõned korrad külili kukutanud. 20ml klaasiga pead olema kindel, et vedelik meeldib kui paagi täis paned, sest see kestab. Kuna korsten on kõrge, siis on aur jahe. Kui ma esialgu olin skeptiline 20ml kasutamise osas, siis see paak on mind positiivselt üllatanud. Tõenäoliselt jätan külge. Iga kord kui ma seda näen, tuleb üks suur laine emotsioone. Ei tea kas naerda või nutta, aga kergelt koomiline on see suurus küll. Nüüd saab hakkama päevas korra paagi täitmisega. Ma tõesti ei oska midagi negatiivset välja tuua peale selle suuruse mis on ka suhteline. Edit://Võib silmas pidada, et ma olen selle firma Fanboy. Seda tänu nende toodete kvaliteedile. Build deck on lihtne, avar ning loogiline, minu jaoks trumpab Velocity üle. Mod: Lost Vape Triade Vedeliku tase 10ml
  3. Käes. Viskasin kaks twisted clapton traati sisse - ruumi on küllaga üle. 10ml peal, tundub et maitset on rohkem kui Supremel. Tõenäoliselt tänu sellele, et korsten on madalam ning diameeter suurem. Kaasa tulev huulik istub ilusti tihedalt peal, ei mängi grammigi ning on sirge/mitte koonus nagu Supreme limited editionil kaasa tuli, plus minu silmis. Ma üks pool tundi olen kasutanud praegu, midagi negatiivset ei ole peale selle, et 30mm iga modi peale ei sobi. Homme hommikul viskan 20ml komplekti peale ja vaatan kas terve päeva peab täitmata vastu. Lähem huvi, siis privaatsõnum, ei hakka rohkem ühe mehe spämmi tekitama siia teemasse.
  4. Tõenäoliselt kahe nädala pärast kohal. Ma ei oota erilist (maitse)vahet vs Supreme. 20ml komplekti kohta öeldi ülevaltoodud videos, et griffiniga võrreldes jääb maitselt alla vaid puuvilja maitsetele. Heathen ütleb oma videos, mis ka reaalne: mida kõrgema toru otsa keerad, seda vähem maitset saad. 4ml vs 7ml Supreme peal on vahe olemas, minu jaoks minimaalne. Silma jäi veel paar erinevust supremega: Vedelikukontroll on alumise korgiga integreeritud: teeb mõne millimeetri lühemaks. Postideta ehitusalus (postless deck) on keeratud õiget pidi: Vatti ei pea keerama, vaid läheb otse vedelikuavasse (+ muidugi rohkem ruumi) Ainukene asi millega nad on varasemalt ebaõnnestunud - Huulikud. Adapteri idee ka ei meelita just. Kui saan kätte, annan märku.
  5. Otse tootjalt. http://shop.steamcrave.com/aromamizerplus10520ml_p0954.html See terve komplekt koos 5+20ml 50€ (samal lehel on ka välja toodud sama kupong -20% "YU2WN75T") Post on tasuta. Must versioon ainult Ameerika turule, ülejäänud saavad valida kas roostevaba või gunmetal.
  6. Tellitud. Aromamizer V1, V2, ja Supreme omanikuna ei ole küsimustki. Mind huvitab kuidas see sõel õhuvoolu mõjutab. 20ml seades teeb klaasi suurus veidi murelikuks, poes veel varuklaase eraldi müügil polnud. Vaevalt ma 20ml seades seda igapäevaselt kasutama hakkan aga kindlasti on sellel oma koht. Nüüd peab modi leidma mis 30mm diameetri mõistlikult ära mahutaks. //Edit: 20ml ning 5ml on valikuline (hinnavahe 2€) ja tuleb 2 klaasiga, mure murtud. Kit includes: 1* Aromamizer Plus whole unit 1* Spare 10ml glass 1* Vape band 1* Spare O ring and grub screws 1* Allen Key 1* 510 drip tip adaptor 5ml conversion kit includes 5ml chimney and 2pcs 5ml glass 20ml extension kit included extension chimney and 2pcs 20ml glass
  7. Mul on trell olemas. Ehk tekib kunagi võimalus ainult seda tagumist otsa tellida. Väga tahaks kannataks isegi midagi sarnast valmis mudida. OT: Hiinast tellitud praegu nii mod'e, põleteid ja muid fantastilisi vigureid. Olgu siis eelmainitud "metal tube", gift vms. pakile märgitud ja EMTA ei ole mind kimbutanud.
  8. Kasutan ka seda lehte + sama segamise meetodit. Kuigi viimasel ajal olen uuesti maitsestajate segamisele mõtlema hakanud. Ma arvan, et see maitsete "ümarus" ja kombinatsioon ei tule välja nii hästi kahe valmis vedeliku laagerdunud segamisega. Mul tegelikult olemas vedelikud nii koos, kui eraldi, peaks mekkima kõrvuti. nt Ananass + Kookos. Suhteliselt paljudes vedelikes on mingisugust Vanilje vormi kasutatud, see on mõeldud siis ümardamiseks/pehmendamiseks?
  9. Lubrisolve kasutanud. PG puhul tundub, et äkki natukene on õrnalt magus, aga VG ja nici puhul ei ütle küll midagi halba. Vähem kõrvalmaitset kui ArtVapi eelsegatud minumeelest.
  10. Jõhker katsetamine käib aga tulemusi pole väga näha. Cemp, kuidas õhuvoolu erinevus Aromamizer vs Supreme? Maitse?
  11. Nancara kohta nii palju, et lõpuks ometi. Kui muud ees ei ole, astun läbi.
×
×
  • Create New...