Jump to content
E-sigareti foorum

sa5555

Tavakasutaja
  • Postitusi

    41
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Posts posted by sa5555


  1. "Tavacoil" = tehase coil?-jah

    Korda sai ta igatahes. Asi polnud minus.Sai pandud alla teine kangeri alumine osa ja rba coil. Viga kadus ära..  Ei ole eriti rahul Kangeriga ikka. Koguaeg nende toodanguga jama alates pro tankist. Kas Aspire Triton koos rba kitiga oleks normaalne või oskate midagi muud soovitada?


  2. Tere!

    Mulle meeldib veipida kõrgema pg sisaldusega mahlasid (liiga vedel?). Subtank rba on maitse suurepärane, aga kipub lekkima kohati õhuavadest vedeliku. Vatti panen mõõdukalt coilile. Piisavalt palju panen vatti, et coilist saab läbi libistada, aga piisavalt vähe, et dry hiti ei tuleks. Keeran tavalisi single coile 28 kanthalist. Watte on kuskil 25-40w 0.6/0.4 ohm coiliga. Netist teiste setupide pilte vaadates tundub, et mul peaks kõik timm olema. Tavacoilidega ei paista nii palju lekivat.

     

  3. varud hetkel ei puutu asja, kui sa just 15 aastane pole ja siis saad kohe bänni siit

    Vaielda saab alati. Netist olen tellinud alati 1 liitri 6mg baasi sain enne seadust 15-20 euriku kommiraha eest. Minugi poolest võiks panna foorumile id kaardi autentimise peale, et siia heeliumid ei satuks.


  4. Varud kenasti olemas. Hetkel läheb 3ml 6mg vedeliku päevas varasema 6-15ml asemel. Ilmselt loobun peale varude otsa lõppemist kuna otsest tungi ei ole nagu sigarettiga. Need 1-2 pudelit 10ml vedeliku vast jaksab osta kui peaks libastuma. Peab endale muu toreda hobi leidma. Varustusse on oma 500+ eurot investeeritud viimase 4 aasta jooksul, aga mis teha kui riik on paras emm.


  5. Eks vaatab kuidas olukord laheneb. Kes keelab näiteks neid aroomiõlidena müüa? Ma sooviks näiteks 20ml punase ja kollase korgiga aromaatilist sokolaadilõhnalist lambiõli :razz: !


  6. Ennem tegin pulli 999mg baasiga. Tegelikult on mul varutud juba piisavalt nikobaasi,et  aasta pärast see pull üldse maha jätta. Hetkel lasen 0.6 ohm 6ml 10mg päevas. Plaanin osta paari kuu pärast seadme mis laseb 0.05ohm coile kasutada ja 6ml piirimail hoida päevanormi ning järk järgult kangust vähendada. Sedaviisi peaks saama valutult selle hobi lõpetada, sest majanduslikult tuleks see mõttetult kallis. Ilmselgelt tubakafirmade kinnimakstud seadus, sest paljud liiguvad tagasi sigaretide juurde nende odavama hinna pärast. Minult ei saa nad sentigi! Varsti keeravad pakikohvile ka aktsiisi ja pakendi suuruse normi peale...


  7. Selge tean kohta kus saab 999mg kraami. Ostan 100ml panen selle sügavkülma. Toitainetööstuse VG/pg saab suht lihtsalt ja samuti maitsestajaid. Eri clearosid/rba/rda ja seadmeid on hulgim (ei kavatse osta seadusekohast lekkevaba ce4 saasta). Vatti ja kanthalit saab ka vabalt. Seega 10mg vedeliku saan tarbida 4-5 aastat muretult.


  8. Huvitav palju juurdehindlus tuleks koos maksudega kui jõustub? Praegu saan keskmise kvaliteediga vedeliku segatud 100ml ~15 euroga. Kui vaadata Portugali maksupoliitikat (60 senti/ml) või Itaalia oma 80%, siis kisub asi veidi absurdseks. Seega hakkan 75 euri või rohkem halvimal juhul antud koguse eest? Kaalun täieliku loobumist sellest mürgist, aga selleks on vaja rohkem aega, sest ei soovi järsult tarbimist piirata. Loodetavasti ei libastu analoogide peale tagasi.


  9. Soovitan osta aspire et-s selle asemele. Kui akul 510 keere, siis koos 510 adapteriga (sissepoole keere). Kui keerme osa ulatub väljapoole, siis pole vaja.Sama sisud sobivad nagu sulle pragusele. Nova on paras jama (mul murdus ülemine osa). Kui raha rohkem, siis vaata kangeri toodangut. Muul juhul hangi eespool olev variant (selle raha eest parim) ja kokku tuleb 10 eurot. Vaata maitsevaur.ee lehte (seal saab käest-kätte Tartus). Aurusti sisusid saab ka osta sama raha eest rohkem kui nicorex putkas (4tk).

    http://www.maitsevaur.ee/tarvikud/varuosad/eleaf-ego-adapter 

      http://www.maitsevaur.ee/tarvikud/aurustajad/aspire-et-s-aurustaja

×
×
  • Create New...