Jump to content
E-sigareti foorum

mrts

Tavakasutaja
  • Postitusi

    8
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. Valdav osa proovitust on walc´i letilt (kiitused talle!). Alati on meeldinud erinevad mentoolid/mündid, siinjuures mainin ära et varasemalt proovitud "chocomint" laadsed kooslused, näiteks shokolaad+spearmint jne ei maitsenud mulle.. Küll oli liiga shokolaad, siis liiga mentool ja siis liiga "nätsu" maitsega. Nüüd sai proovitud Mom and Pop Grasshopper´it ning väga hea kui keegi otsib mõnusat chocominti. Dragons Blood muidugi maitseb veel vägevamalt kui sinna vahele süüa kummikomme, eriti Candy King värvilisi loomakujulisi (püüan pildi/nime leida).
  2. Ka on variant 3D printeri abil midagi toredat valmis teha. Lisaks on internetis müüa erinevaid 3D prinditud korpusi. Enda disainitud ja siis prinditud lahendus oleks kindlasti omapärasem ja kindlasti ka odavam, kui asja väga keeruliseks ei aja, siis saad üsna mõistliku hinnaga printeri teenust osta.
  3. Vamo V5 + iClear 30 asendus.. iStick 20W + Delta 16 Minule kooslus meeldib, Vamoga võrreldes on parem, pisem ja mugavam.
  4. Ja kui midagi erilisemat otsid, siis on variante ka vastavalt enda soovidele ja maitsele see karp teha.. Valdavas osas tavaline kandiline karbikene on juba igavaks muutunud, kui mina peaksin endale midagi sellist "ehitama" asuma, siis üsna suure tõenäosusega tiriks lahti mõne CAD programmi, teeks joonise ning laseks siis selle "karbi" hoopis mõnel CNC masinistil välja lõigata. See ei pea ilmtingimata metallist olema, olen üsna kindel et korraliku karbikese mis on siis näiteks MDF´ist, saab kätte ~10-15€ eest ning selle viimistlemine ei ole kallis ega keerukas protsess. Vähemalt on ainulaadne asi, kõik augud ja muud vajalikud asjad täpselt paigas ning toimib.
  5. Võta mingi tihedama keermega metalli (poldi) sisse keeratav. Saad ilmselt veel viisakama ja parema tulemuse. https://www.mediafire.com/convkey/4faf/fti7buxt852cx3f6g.jpg
  6. Loogiliselt lähenedes.. @30W on väiksema takistusega coiliga kõvem "pauk" ja ka kõrgem temperatuur. Seega sama võimsusega peaks kuumast kärssama hakkama 0.5 oomise takistusega traat kindlasti varem kui 1.8 oomine. Et viimasega sama saavutada, oleks vaja vähe rohkem jòudu ju.
  7. Võimsus (vatid) on pinge (voldid) ning voolu (amprid) korrutis. Voolu (amprid) tugevuseks on aga pinge (voldid) jagatud takistusega (oomid). Eeldades, et pinge väljundis ei muutu, siis 2x väiksema takistuse puhul on vool 2x suurem. 2x suurem vool korrutatud sama pingega annab aga 2x suurema võimsuse. Ehk siis teoreetiliselt peaks 8 oomi pealt 4 oomi peale minnes võimsus kasvama 100W pealt 200W-ni. Reaalses elus on aga maksimaalsel pingel kui maksimaalsel voolul piirid ees, kust üle minna ei saa ilma mingeid ahelaid läbi põletamata (mida tugevam vool, seda jämedam peab olema traat). Ilmselt 8 oomi puhul on piirajaks maksimaalne pinge ning 4 oomi puhul maksimaalne voolutugevus.
×
×
  • Create New...