Jump to content
E-sigareti foorum

vapesquad

Tavakasutaja
  • Postitusi

    109
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Posts posted by vapesquad


  1. Cubise notch coilil on suured külgmised vedeliku avad. Sealt peaks igasugune moos läbi pugema

    Need notch coilid, noo tõmbasin 10min, perfektne, siis hakkas niimodi jamama et pane kasvõi 600F ja või 80W (power modes) ja ikka on tunda nagu 20w lahja ego pulk.

    ((jep, egrip ei näidanud et takistus oleks muutunud))


  2. Sain oma rx200 natuke aega tagasi ja siiamaani kõik perfekte olnud. Nüüd hakkas mingi huiamine peale. Iga asi mis ma sinna peale kerin on atomizer low, ajab sita keema. Enne kui see asi kirvest tükkideks lendab, ehk on kellegil lahendust pakkuda?


  3. Kas see on ikka tähtis et mu reuleauxil oleks kõik akud algusest peale samad? Sesmõttes et mul on 3 samasugust akut aga olen neid alati erinevalt kasutanud. Ja kui laen nad täis kahekohalises laadijas, on see okei? LG HE4'dega tegu ja Rx200


  4. Mis muud kui karp lahti kruvida ja teiselt poolt näpitsatega kinni hoida adapteri maha keeramise ajal. Vajadusel juhe tagasi joota jne.

    Kas posti saab endiseks e. korpuse suhtes liikumatuks, eks see selgub remondi käigus.

     

    Kui Tallinna inimene, võin abiks olla.

    Jep, sain ise ka tehtud just. Kahtlane teema, oomi mõõtmise posti teisel poolel oli mingit kuuma liimi mäkerdatud et püsiks, aga teisel postil polnud. Üleüldse kõik oli kuuma liimiga kokku mäkerdatud. Juhtmed lõhkusin ära (whoops) aga ega ma seda poolt ei kasuta ka.


  5. No siis peaks küll sitt tähtede seis olema, kui see veipimisest (kick)

    Peab vist cuboidi tempi maha keerama, lasen siin 160c ja keha temp tõusnud mul juba 38c peale

    Mul oli kunagi midagi taolist. Panin 12mg vedelikke, mingi 2-3 kuu pärast hakkas jube sitt ja pea hakkas ringi käima ja süda peksles jne. Switchisin 0mg vedelike peale, läks üle. Proovisin siis juba täiesti veipimata olla, aga ei tulnud välja. Nüüd üle poole aasta 0mg peal olnud. Ainus asi mis halb, premium vedelikke pole 0mg piibus :(
×
×
  • Create New...