Jump to content
E-sigareti foorum

V33k

Tavakasutaja
  • Postitusi

    46
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

About V33k

  • Sünnipäev 22.08.1994

Kasutajast

  • Sugu
    Not Telling
  1. Tervist! Kas on kellelgi kogemus Uwell Crown RBA-ga? Olen igasuguseid variante proovinud ja pole leidnud seda õiget ja head. Kui hakkab lurisema, olen vatti rohkem pannud, siis hakkab jälle kõrbema, kuna vedelik ei jõua coilini. Coile olen keeranud alates 0.32mm - 0.5mm ja kasutanud olen SS316 traati. Äkki kellelgi on mõni hea setting, millega on auru kogus hea ja ei kärssaks? Samuti võrreldses originaal coilidega, tuleb läbi RBA coili poole vähem õhku. Igasugune õpetus/nõuanne on teretulnud. Lugupidamisega, Sven
  2. V33k

    UD Bellus

    Suured, suured tänud kõigile kes vastasid! Ei osanud nii põhjalikke arvustusi oodata. Nüüd olen targem ning tundub, et ostan ära. Aitäh veelkord!
  3. Tervist! Oskab keegi öelda pealkirjas mainitud aurusti kohta midagi? Kuidas maitset annab, kuidas õhuvool on, kui raske on seda ehitada ja kas see iStick Picole sobib? Ja millises läbimõõdus SS traadi ma sellele ostma peaksin? Lugupidamisega Sven
  4. Okei. Seega tohin punaseks lasta ja vee all pesta?
  5. Ei oska ka sellele vastata. Mõõdu võtsin originaali järgi ja selleks sobis pastaka metallist ots, mille ümber keerasin, mis jämedusega see on ei tea. Edit: kuidas mobiiliga siia pilte üles laadida? Paneks mõne pildi milline see asi jäi.
  6. 5 keeret ja takistus on 0,4 oomi. 30w tõmmates tuleb 3,4V pinget. Niipalju saan traadi jämeduse kohta öelda, et natuke jämedam kui originaal, mis kohe kaasas oli. Kõik kruvid on ilusti kinni. Aga nagu ka eespool mainis, sain rõvedast maitsest lahti, kui kogu süsteemi veega puhtaks pesin. 😊
  7. Kahjuks ma ise ka ei mäleta millal. Üks naisterahvas müüs. Ostsin veel vg baas vedeliku ja nikotiiniga paas vedelikku. Parasjagu oli vg ja pg kokkusegatud baasvedelik otsas.
  8. Ma ütlesin neile millist aparaati kasutan, selle järgi nad mulle traadi müüsid.
  9. Kuidas ma seda uurima peaksin? Vaevalt, et nemad mäletavad ja traadi jämedust pole mul millegagi mõõta. Kui ma küsisin kindlale aparaadile traati, siis ma usun, et nad teadsid mida mulle müüvad. Traadi ostsin Laki 40a asuvast E-piip.ee esinduspoest.
  10. Kahjuks ma ei oska öelda, mis traat mul on. E-piibust küsisin kanger subox mini RBA jaoks traati ja ostsin ühe meetri seda. Kui jäme või mis traat see on jään siinkohal vastuse võlgu.
  11. Mismoodi coili kuumutada? Mõtled, et lasen traadi enne vati paigaldamist punaseks?
  12. Nii, sai messengeri kaudu suheldud Vapeiniga ja tulemuseks on jälle korralik maitse. Lammutasin oma RBA algosadeks ja pesin kõik jubinad sooja veega puhtaks. Keerasin uue traadi ja panin traadi ühte tasapinda kinnituskruvidega. Nüüd on kõik jälle timm. Vastuseks ka viimasele postitusele, siis ega ma seda vatti väga näppude vahel hõõrunud ei ole. Lõikasin vajaliku riba välja, keerasin otsa kokku, lükkasin läbi traadi ja lõikasin otsad vajaliku pikkusega. Seda "kasutatava" osa katsumist olen ma vältinud alati. Igaks juhuks. Kui kellelgi peaks esinema sama probleem, siis teadke, et vahel oleks hea kogu RBA süsteem veega puhtaks pesta ja ilusti ära kuivatada. Ma tänan kõiki, kes aitasid ja võtsid vaevaks siia kirjutada. Suur suur aitäh teile!
×
×
  • Create New...