Jump to content
E-sigareti foorum

V33k

Tavakasutaja
  • Postitusi

    46
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Everything posted by V33k

  1. Tervist! Kas on kellelgi kogemus Uwell Crown RBA-ga? Olen igasuguseid variante proovinud ja pole leidnud seda õiget ja head. Kui hakkab lurisema, olen vatti rohkem pannud, siis hakkab jälle kõrbema, kuna vedelik ei jõua coilini. Coile olen keeranud alates 0.32mm - 0.5mm ja kasutanud olen SS316 traati. Äkki kellelgi on mõni hea setting, millega on auru kogus hea ja ei kärssaks? Samuti võrreldses originaal coilidega, tuleb läbi RBA coili poole vähem õhku. Igasugune õpetus/nõuanne on teretulnud. Lugupidamisega, Sven
  2. V33k

    UD Bellus

    Suured, suured tänud kõigile kes vastasid! Ei osanud nii põhjalikke arvustusi oodata. Nüüd olen targem ning tundub, et ostan ära. Aitäh veelkord!
  3. Tervist! Oskab keegi öelda pealkirjas mainitud aurusti kohta midagi? Kuidas maitset annab, kuidas õhuvool on, kui raske on seda ehitada ja kas see iStick Picole sobib? Ja millises läbimõõdus SS traadi ma sellele ostma peaksin? Lugupidamisega Sven
  4. Okei. Seega tohin punaseks lasta ja vee all pesta?
  5. Ei oska ka sellele vastata. Mõõdu võtsin originaali järgi ja selleks sobis pastaka metallist ots, mille ümber keerasin, mis jämedusega see on ei tea. Edit: kuidas mobiiliga siia pilte üles laadida? Paneks mõne pildi milline see asi jäi.
  6. 5 keeret ja takistus on 0,4 oomi. 30w tõmmates tuleb 3,4V pinget. Niipalju saan traadi jämeduse kohta öelda, et natuke jämedam kui originaal, mis kohe kaasas oli. Kõik kruvid on ilusti kinni. Aga nagu ka eespool mainis, sain rõvedast maitsest lahti, kui kogu süsteemi veega puhtaks pesin. 😊
  7. Kahjuks ma ise ka ei mäleta millal. Üks naisterahvas müüs. Ostsin veel vg baas vedeliku ja nikotiiniga paas vedelikku. Parasjagu oli vg ja pg kokkusegatud baasvedelik otsas.
  8. Ma ütlesin neile millist aparaati kasutan, selle järgi nad mulle traadi müüsid.
  9. Kuidas ma seda uurima peaksin? Vaevalt, et nemad mäletavad ja traadi jämedust pole mul millegagi mõõta. Kui ma küsisin kindlale aparaadile traati, siis ma usun, et nad teadsid mida mulle müüvad. Traadi ostsin Laki 40a asuvast E-piip.ee esinduspoest.
  10. Kahjuks ma ei oska öelda, mis traat mul on. E-piibust küsisin kanger subox mini RBA jaoks traati ja ostsin ühe meetri seda. Kui jäme või mis traat see on jään siinkohal vastuse võlgu.
  11. Mismoodi coili kuumutada? Mõtled, et lasen traadi enne vati paigaldamist punaseks?
  12. Nii, sai messengeri kaudu suheldud Vapeiniga ja tulemuseks on jälle korralik maitse. Lammutasin oma RBA algosadeks ja pesin kõik jubinad sooja veega puhtaks. Keerasin uue traadi ja panin traadi ühte tasapinda kinnituskruvidega. Nüüd on kõik jälle timm. Vastuseks ka viimasele postitusele, siis ega ma seda vatti väga näppude vahel hõõrunud ei ole. Lõikasin vajaliku riba välja, keerasin otsa kokku, lükkasin läbi traadi ja lõikasin otsad vajaliku pikkusega. Seda "kasutatava" osa katsumist olen ma vältinud alati. Igaks juhuks. Kui kellelgi peaks esinema sama probleem, siis teadke, et vahel oleks hea kogu RBA süsteem veega puhtaks pesta ja ilusti ära kuivatada. Ma tänan kõiki, kes aitasid ja võtsid vaevaks siia kirjutada. Suur suur aitäh teile!
  13. Jaapani orgaaniline vatt. Epiibust ostsin. Enne pole sellist probleemi olnud.
  14. Kindel? Viimane kord kui vatti vahetasin, siis tuli kohe korralik maitse ilma selle rõveda kõrvalmaitseta. Ma ei julge tõmmata.
  15. Tere! Mul on väike mure seoses kangetech subox mini RBAga. Vahetasin vatti ning peale seda tuli jube imelik maitse. Kõrbenud maitset ei ole, vaid mingi teistsugune. Jubedalt häirb. Olen juba mitu korda vatti vahetanud ja vahetasin ka traati, kuid ikka on imelik maitse juures. Vedelikus asi ei ole. Oskab keegi midagi selle kohta öelda? Vatt ka kõrbema ei lähe ja ma ei saa aru milles asi on.
  16. Hetkel olen ostnud sealt selliseid maitseid nagu: Vanila burboon- meeldis, kuid natuke jäi maitse minu jaoks tuimaks. Cola- ostsin proovimiseks, et vahepeal midagi magusat tõmmata, kuid meenutab pigem lagritsat ning pikemat aega tõmmates muutub maitse päris imelikuks (ei soovita). Jamaica rum: hetkel üks lemmikumaid, mõnus rummi maitse ja ei ole vänge. Sparemint - mõnus mentool, aitab tõmmata pikemat aega, samuti sobib hästi millegagi segamiseks. Olen ostnud ka sealt baase, kus on PG ja VG segatud, ning ei saa öelda ühtegi halba sõna. Tossu tuleb piisavalt ja kurgule üsna pehme. Soovitan! Ostsin ükskord inawera õuna vedeliku, mis mulle segati - kohutav maitse ning õunast oli asi väga kaugel. Segasin seda Prantuse piibuga ja siis aitas enam-vähem sikutada.
  17. Mis ma veel tàhele panin, et ei ole vahet kas tõmban 14W-ga või 30W-ga. Ilmselt see Nicorexi coil on jura.
  18. Kas Vamo V7-le on Aspire Nautilus normaalne otsa keerata?
  19. See sama aku jah. Samsung 18650 2600mAh. Võimalik, et asi on tõesti coilis. Need pool päeva kestvad akud on mingi noname mis algul kaasas olid. 2 väikest läks sisse. Ja tõmbasin 12W. Ning mingi hetk hakkas ette viskama Low V. Kuigi toss nõrgemaks ei läinud ja aku tase oli ka täis. Äkki on Vamo ise vigane?
  20. Tere. Soetasin endale hiljuti Vamo V7-me ja tundub kuidagi uimane. Akud ostsin oomipoest 18650 ja laadisin ilusti täis. Vajutades nuppu läheb natuke aega kui masin krõbisema hakkab ja normaalselt tossu tulema hakkab. Võimsuse panin 17w peale. Kaasas olevad akud 18630 töötasid korralikult aga mitte kaua. Pool päeva ja lõi Low V kirja ette. Milles võib probleem olla? Tank on mingi Nicorexi oma millel saab õhupealevoolu reguleerida ja töötab see 1.6ohmiga. Targad aidake!
×
×
  • Create New...