Jump to content
E-sigareti foorum

uus

Tavakasutaja
  • Postitusi

    20
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Everything posted by uus

  1. kellelt sai soetatud elab tallinn ise olen tartus ja on facebookist leitud inimene.. pigem arvan et asi minus kuna sai ikka rapsitud küll kui selle kätte sain, kõik sai lahti tehtud ja kõike võimalikku ka seal keerutada uudishimu oli suur
  2. ei saa kuidagi seda modi lahti kruvid väljas aga lahti ei taha tulla kuidagi ? sain lahti selle lükkasin pini ülesse ja ikka sama jama laseb vahepeal paar mahvi tõmmata lendavad ohmid jälle 5 ja 9.9 peale tõmmata ei lase ... visata nurka ära ja osta vast ligi elaf i stick ja automiseerijaks eleaf lemo 2 ?
  3. kuskil mingit õpetlikku videot või näidistega pilti pole sest ei taha pea ees tundmatusse vette hüpata. Kas sa mõtled modil või automiseerijal ?
  4. see ei aita nii palju kui uurinud olen on suhteliselt paljudel see probleem kanger subbox minidega :/
  5. tere siis selline pisike mure veel, et olen nüüd mõndaaega tõmmanud aurukogusega ära harjunud ja arvan et tuleviku plaanid on jäädagi e suitsu peale. Nii aga nüüd mul selle kangertechiga uued probleemid, milles võib asi olla et ohmid kõiguvad kohati sinna 3+ - 9.9 ohmini ja tõmmata ei lase auru ei tule siis nii teeb siin minut ja peale seda saab tõmmata paar mahvi ja hakkab jälle vigast peksma nii 0,5 ohmise coiliga kui ka sellega mis kaasas oli et ise ehitada mõlemaga jamab niimodi kerge paanika hoog peal juba et kas asi on siis moodis ja tuleb uus osta v siis automiseerijas ei oska enam midagi teha keerasin coilid kõik mitukorda kinni lahti ja puhastasin ja ei midagi ja auru tuleb kah ebastabiilselt vahest tuleb auru nii palju et ei suuda üle sekund kahe tõmmata ja vahest tuleb selline mahe(nii nagu olema peaks ma arvan) ja vahel siis ei lase üldse tõmmata. Kui keegi oskab mind sellega aidata oleks ma väga tänulik!!! Etetänades Uus!
  6. Nii mõtlesin siis siin, et proovin 1.5 coiliga kuidas asi töötab mul, aga tegin pisikese vea mahlatasin coili üle tikub suhu ja mod ei tunnista et see taga on lasin natukene kuivada panin uuesti sisse prooviks coili siis mod tunnistas aga vedelikku tuleb suhu ja toss on nähtamatu ehk pea olematu.... kas coil nüüd maha kanda lihtsalt v annab seda kuidagi päästa ?
  7. Oskad võibolla soovitada kust coile tellida?
  8. Suured tänud kõigile abistajatele, sain ikka kordi targemaks nüüd antud (minujaoks) uue tootega. Kui nüüd järgminekord küsimusi tekib olen ma neid kohe julgem küsima. Suured Tänud !
  9. keerasin coili üle panin tihendi ilusti paika viimane oli seal kuidagi imelikult ebaühtlaselt, läks maitse ja jutud paremaks Tänud tähelepanu juhtumast sellele.
  10. siis ka selline küsimus õhuavade kohta kas kasutada peaaegu olematu auguga või siis kesmise v täiesti avatud õhuavaga ?
  11. kõrbe mekki juures ei ole kui seda mõled, et maitse on iseenesest hea. Coili ma eelnevalt ei immutanud .... vedelik sisse ja andsin minna. aga ohmide kohta nii palju et modi ekraanil need kõiguvad 0,5-2 ohmi tõmmates läheb sinna 2 ohmi kanti. (võhik olen) vbla nii peabki olema ... on ka 1.5 ohmine coil olemas
  12. tegemist kangertech coiliga 0.5 ohmi ja vedeliku tootja euliquid ja kangus 9mg on ka 1.5 ohmine coil ja ise ehitav. Teie kõigi asjatundjate nõu kuulda võttes kahtlustan ma isegi juba selles vedelikus. Suured Tänud. Asukoht on mul Tartu. Kindlasti uurin järgi. Suured Tänud!
  13. võib-olla on tegemist ka halvemat sorti e-sigaretiga? Kas ka selles võib mõjuvaid faktoreid olla ?
  14. Olen varasemalt teinud seda tavalist, suitsetad nagu tavalist suitsu ikka, sestap tahtsingi nüüd üle tulla otsekopsu e suitsule muidugi sellest on kaua aega juba möödas kui ma viimati e sigaretti tegin. Kuna olen selle uuema generatsiooni e sigarettidega võhik läksin ma starter kiti peale ehk tegemist on kanger subbox mini starter kitiga ja vedelikuks euliquid 9mg nikoiiniga võibolla ei ole tõesti kvaliteetse vedelikuga tegemist varasemalt sai siis tehtud nicorexi e sigaretti kui see e sigarett alles hakkas populaarsust koguma siin Eestis. Suured tänud kõigile vastajatele!
  15. Tervist. Sai soetatud endale esimene otse kopsu e-sigaret ja ostetud nikotiiniga vedelik nii siis tekkis küsimus kas otsekopsu e-sigaretiga tasub nikotiiniga vedelikke kasutada või mitte? proovisin siin ka kõige madalamate wattidega seda tõmmata(7 w) ja hakkab kurgule maksimaalselt 1-2 sekundit saan tõmmata ja kipub kõhima hakkama olen juba pikaajaline tava suitsude suitsetaja ja otsustasin minna üle siis tänapäeva moodi, aga olen selles võhik. Küsimus siis olekski kas otsekopsu e-sigaretiga, nikotiiniga vedelikke kasutatakse v ei kasutata ? Küsimus võib muidugi loll olla aga lihtsalt tahaksin asjale selgust saada. Ettetänades!
×
×
  • Create New...