Jump to content
E-sigareti foorum

Kasutajapiip

Tavakasutaja
  • Postitusi

    75
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Everything posted by Kasutajapiip

  1. 50/50 on mahl mul. Oleneb ka kindlasti mahlast. VG tase ei tasuks olla liiga kõrge, tehase coilid on väga nn. kitsad ja vedelikul raskusi küttekehani jõudmisega.
  2. Mina tõban power modis, 26W ja 0.5oomine coil. Ja toimib väga hästi. Maitse, aur kõik paras
  3. Proovisin siis kas on võimalik, et natuke kinni keerata ja paak tagurpidi. Nüüd ei tea, kas siis hakkas ilusti toimima või siis tõesti töötab selline käitumine. Vähemalt täitsin ära, trikk ja voilaa.. Ei olegi seda lurinat ja muud jama. Vähekene tuleb vedelikku välja, aga see väga vähe, ja tuleb ka siis kui keerad lihtsalt kinni. Eks näha ole, mis edaspidi teeb. Aga ei hakka ka paaki panema MAX peale, panen natukene vähem, tundub, et siis ka natukene parem selle lurinaga. Ei saa aru, mille jaoks see Start Mode on? Vtc minil
  4. Aitab, aga paariks sekundiks, siis on sama jama jälle. Ja kui vedelikku vähe siis on OK. Ja kui ümber keerata siis on ka korra OK.
  5. Miski pärast peale vedelikku panemist, hakkab jubedalt lurisema ja väga halb tõmmata. Millest selline käitumine....? Kasutan 0.5 coilil.
  6. Kas Cuboid ja subtank nano sobivad kokku omavahel?
  7. Hetkek khantal a1 ja 5ringi tavaliselt. Proovinud 2,5mm, 3mm jms. Võib ka olla kolme tiiruga? 😄
  8. Ja kurqdi, ei taha kohe üldse tulla 0.5ohmi, koguaeg 0.7-0,8 kandis. Mis valesti läheb?
  9. Sain 0.99 ohmi, otse kopsu ja tundub päris mahe. On kellegil veel selline lutt olnud?
  10. sain asja toimima, coil tuli 0,85ohmi, läbimõõt 3mm. Aga hakkas kurgule. Nüüd üritan teha 2.5mm ja saada ohmi 0.5. Suured tänud, kindlasti maitsev aurule. Kes tõi asjad ära ja jagas nippe!
  11. Aga coil võib koguaeg sama olla vahetan siin ainult traati ja vatti?
  12. Kaua keeda ja lasen ise ära kuivada? Ilma keetmata pole mõtet kasutada?
  13. Kas võib olla ka orgaaniline puuvill? Apteekisbon 100% puuvill, rullina.
  14. Väga hea aga millist traari peaks kasutama? Ja vatti? Ja paju traadil keermeid peaks olema? 👌
  15. Tere! Tahaks teada, mida on vaja, et ise ehitada coil subtank nanole`? Ja kui ka kellegil aega kirjutada, siis kuidas ma peaksin selle kokku "Keevitama"? Sellel alal olen täitsa null..
  16. Kumba eelistad sina? Kas musta või valget e-suitsu?
  17. Must või valge evic vtc mini? Kumba eelistad sina?
  18. Hetkel on sees Ti coil 220c ja 25W ja kui tõmbama hakkan siis On juba kangust ja tossu tuleb, on see normaalne? Aitäh!
  19. Mul on Ni coil sees, aga pean kasutama Ti reziimi. Sest siis parem, aga kuigi peaks toimima paremini ni coil ni reziimiga. Masin on evic vtc mini ja ayrusti on ego one mega.
  20. mure selline, et kui kasutan Ti coili, siis toimib 300c juures korralikult, aga kui panen ni coili(Ti coil sees) peale, siis toimib juba 200c juures hästi. Ja kui vahetan coili, siis ta ei küsi,kas uus voi vana coil. Sooviks teada milles jama. Aitäh!
  21. Hetkl tllisin vedeliku pg 65 vg25 et lisan sinna pg 50 vg50 juurde, läheb lahjemaks ja tuleb tossu juurde? Kuna uuem masin ja võimsam siis vist ei toida nii väike vg ära.?
  22. Ostsin nüüd PG/VG 50:50 ja kas siis seda lisane juurde vedelikule? 18MG on vedelik, siis lihtsalt jagan auruti paagis ära selle?
×
×
  • Create New...