Jump to content
E-sigareti foorum

Egert Eilmann

Tavakasutaja
  • Postitusi

    25
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  1. Olles enne kasutanud vaporesso geminit üle poole aasta siis ruumi on rohkem kui ära kasutada oskan Ise kasutan erinevaid valmis tehtud coile ja nende seast pole sellist kohanud mis sisse ei mahuks
  2. Ma olen väga rahul. Ehitada sinna peale on ikka uskumatult lihtne ning tänu kahele suurele wickimise augule pole ma isegi midagi ligilähedast dry hitile saanud, ka 100W juures. Ma ei suutnud ise ka nende vahel otsustada... otsustavaks sai esialgu välimus. Üllatusena tuli ka kaasa üks vahelüli mille abil saab klaasi tanki külge kinni panna. Paaki täites pole ohtu, et klaas ära tuleb ja vedelik laiali voolab. Aah ja Ammit on 1mm laiem, leidsin, et sobib modile paremini. Julgen soovitada!
  3. Smok Stick V8 ja Ammit Dual + Predator combo
  4. Minu meelest on see täielik risu. Tehase coilid olid head, aga sellega mängimine on tohutu ajakulu... mina seda korralikult käima ei saanudki. Selgituseks veel nii palju, et ma üritasin esmakordselt wickida ja üleüldse coili paika panna. Hiljem ostsin vaporesso gemini ja iga kord olen asjaga korralikult hakkama saanud. Ei soovita osta!
  5. Kas keegi on RBAd kasutanud? Millise traadiga on seda mõistlik teha?
  6. Haha ei Ma siin hakkan esimest korda kohe katsetama vedelike kokkusegamist ja mõtlesin just maitsete saastumise üle. Polnud kindel kas vee sisse ja välja luristamine toimib piisavalt hästi
  7. Kuidas oleks mõistlik süstlaid kasutada, kas iga maitse ja baasi jaoks eraldi süstal? Ja kust kohast te oma süstla-nõela kombosid ostate?
×
×
  • Create New...