Jump to content
E-sigareti foorum

nelc

Tavakasutaja
  • Postitusi

    14
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Everything posted by nelc

  1. Jep, sama. Õnneks vaid ajutine lahendus. Uuesti küll ei ostaks.
  2. Tere! Kas kellelegi teist on kogemusi, et ArtVap on oma nime vahetanud või tegutseb (ka) mingi teise nime all? Nimelt tellisin esimese nimega baasi, aga kätte sain mingisuguse teise nime(Virtus) ja sildiga asja ning väidetavalt see ongi nende uus nimi. Google abil ma midagi ei leia baasi ega nimevahetuse kohta, kuid nii palju sain selgeks mingist registrist, et Virtus on jah Poolas registreeritud nimi ning toodab seesuguseid tooteid.
  3. Oh jah, minu naiivne osa lootis, et pigem on mingi naturaalne põud mitte seadusmuudatuste tõttu. Vähemalt pole nikotiin minu mure. Tänan vastamast, nüüd tean edasi planeerida.
  4. Jeesus188, e-kodanik - tänan vastamast, kuid teie leiud ei ole pertinentsed minu jaoks. Ma sooviksin teada, mis on selle põhjus, et neid aina vähemaks jääb ning juurde ei tule. Muidu kasutan ma 100% PG ja VG baase + nic, et ise õige vahekord segada. Neid (100% ja 0 mg/ml) on alles küll nii Happyjuice's kui Spezzis aga vaid 100 ml suuruses pudelites ning see ei tasu end ära. (Muidugi, kui häda on käes, eks siis peab leppima)
  5. Hei Olen e-poode jälginud ja kõigil on baasvedelikud kadunud varude lõppemisel. Kas enam ei saagi baasvedelikke osta st keegi ei taha müüa?
  6. Jah, kahjuks nii on selle maasikaga. Tavaliselt soovitatakse see kasutada koos miski muuga, näiteks CAPi või INW maasikaga just sellel põhjusel. Kreemide protsendid on head aga võid ju proovida ja kruttida.
  7. Jutustamise vahelduseks lisan siia ühe retsepti, millest ma üle ega ümber ei saa. Kolme koostisosaga on lihtne teha ka, kuid vajab vähemalt paar päeva seismist. Nädala pärast hakkab õige maitse tulema. 4% (TFA) Vanilla Bean Ice Cream 4% (TFA) Cinnamon Danish 3% (TFA) Cheesecake (Graham Crust) Kasutan nüüd CAP-i cinnamon danish, kuid pole veel otsustanud selle õiget protsenti, seega lisasin TFA oma.
  8. Soojas hoidmise võtet kasuta ainult siis, kui tõesti plaanid vedeliku lühikese aja jooksul ära kasutada. Samas isegi siis pole see eriti mõtekas, aga kes ikka keelab.
×
×
  • Create New...