Jump to content
E-sigareti foorum

kre

Tavakasutaja
  • Postitusi

    0
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. Et siis peaksin neile ausalt ära kirjutama, et tellisin sealt kuna Eestis on sitt valik ja kallis ja mida veel kõike?
  2. Kingitusejutt nagu ei läheks läbi enam, sest gearbesti pakkides on saateleht kaasas, kus kõige tellitud kauba hinnad peal. Korrakaitseseadusest siis jutt. IV. Lähtudes KorS 28 lg-st 1, samuti tuginedes KorS § 30 lg-le 3, olete kohustatud: - kõik eelmises postituses nimetatud asjad. V. Vastavalt KorS § 28 lg-le 2 tagatakse ettekirjutuse tähtaegselt täitmata jätmisel see asendustäitmise ja sunniraha seaduses sätestatud vahenditega ja korras. Sunniraha ülemmäär on 9600 eurot. Lähtudes KorS § 28 lg-st 1 hoiatab MTA, et väljaküsitud teave ja dokumentide kinnitatud koopiate eelmärgitud tähtpäevaks esitamata jätmisel kohaldatakse esmaselt sunniraha summas 300 eurot. Tundub, nagu peaks ikka vastama neile midagi, aega anti avamisest 10 kalendripäeva
  3. Tellisin gearbestist vedelikke peaaegu kuu tagasi enda tarbeks(3mg, 6mg) ja tuli välja et toll on ära võtnud ja saadeti ettekirjutus. Tahavad mult saada järgnevaid asju: kirjaliku seletuse Teile saadetud e-sigareti täitevedeliku soetamise ning kasutamise kohta; internetiaadressi, mille kaudu toimus e-sigareti täitevedeliku soetus/ost; andmed e-sigareti täitevedeliku müüja ja saatja kohta; soetamisega seotud dokumendid (ostuarve, dokument maksmise kohta); teie nimele avatud E-Bay, PayPal ja pangakontode ning krediitkaartide väljavõtted (sisse- ja väljaminekud) Oskab keegi vähegi mõistlikku abi anda kuidas peaksin tegutsema ja mida neile sinna kirjutama?
×
×
  • Create New...