Jump to content
E-sigareti foorum

renkupoiss

Tavakasutaja
  • Postitusi

    0
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    N/A
  1. Kindlasti hiline postitus, aga soovitan Aspire Breeze 2 kui suust kopsu tõmbaja olete ja ei taha massiivsete pilvedega häirida ümbritsevaid. Sellel on minu meelest parim hinna ja kvaliteedi suhe, kui just eestist 40 euro eest ei osta.. tal on suur paak (3ml) ja kauakestev aku(1000mAh), mis pole terve päeva jooksul mul kordagi tühjaks saanud. Lekkimise risk sõltub kõvasti kasutajast ja kuidas sa neid küttekehi kinni keerad paaki, isiklikult pole 3 kuud lekkinud. Väga okei on ka nikotiinisoolasid seal kasutada ja selleks on ka eraldi coil kaasas.
  2. Riikidel on tihtipeale teised motiivid, maksudest rahaga ei tee nad tegelikult midagi, nad näevad Suurbritannia kujul drastilisi muutusi suitsetajaskonnas ja see on suur põnts nii tubakafirmadele kui ka ravimifirmadele kes "ravivad" vähke ja muid suitsetamise tagajärgi. Liialt suured rahad on mängus ja säärane uuendus lükkaks uppi nii mõnedki suurfirmad ja lausa riigid, kelle eelarve sellel põhineb. Riik hoolib elanikkonna tervisest ainult nii palju, et see neile kasu tooks.
  3. Breezer 2 on mul. Väga mugav MTL tüüpi masin mis ei auruta liialt... pole siiani defekte märganud, väga rahul. Ostsin siitsamast Eestist, coile on niru sebida peab offbrände hiinast tellima sest Eestis vaid üks valik ühest kohast
×
×
  • Create New...