kaos 0 Postitatud Märts 22, 2013 No nüüd on see traat nii 0,5mm eemal meshist, kuid seis ikka sama. peaks vist ikka samamoodi tagasi panema nagu alguses oli et lihtsalt meshile ümber see traat. Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Märts 27, 2013 kas keegi puhtast niklist või hõbedast traati on eestis müüa näinud? Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 27, 2013 Hõbetraati on peleonis saada, ise ostsin sealt. Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Märts 27, 2013 nja aga seal tuleb post suurem kui traadi hind ise... kordades Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 27, 2013 nja aga seal tuleb post suurem kui traadi hind ise... kordades Kui oled ühistellis koos teistega, siis ei tule. Share this post Link to post Share on other sites
kaos 0 Postitatud Märts 27, 2013 Kasutuses endal Vapo Cobra automaiser ja olen suhteliselt väsinud sellest et see ei tööta minu käes niimoodi nagu mina tahaksin et kui kellegil peaks olema soovi omale see soetada siis annaksin hea hinnaga ära, etigarast ostes oli hind 25 euri et miskine 15 euri ja annaksin ära. kellegile. kui geegi soovib, kaasa saaks veel paar valmis rullitud meshi ja natuke traati. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Märts 27, 2013 nja aga seal tuleb post suurem kui traadi hind ise... kordades Kui oled ühistellis koos teistega, siis ei tule.Kardetavasti tuleb, ühistellimuste transa reeglina pigem 3€ kandis viimasel ajal - üksi traati tellides tavapostiga saab 2.20'ga hakkama. Share this post Link to post Share on other sites
hmekk 4 Postitatud Märts 29, 2013 Kasutuses endal Vapo Cobra automaiser ja olen suhteliselt väsinud sellest et see ei tööta minu käes niimoodi nagu mina tahaksin et kui kellegil peaks olema soovi omale see soetada siis annaksin hea hinnaga ära, etigarast ostes oli hind 25 euri et miskine 15 euri ja annaksin ära. kellegile. kui geegi soovib, kaasa saaks veel paar valmis rullitud meshi ja natuke traati. no kus sa asud - mind isegi huvitaks. Share this post Link to post Share on other sites
kaos 0 Postitatud Märts 29, 2013 Tallinn põhimõtteliselt. Share this post Link to post Share on other sites
Viidu Viies 0 Postitatud Juuni 30, 2013 Midagi meshi oksydeerijatele http://www.fasttech.com/products/1099/1 ... nd-lighter Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Juuni 30, 2013 mul pole leegiga oksüdeerimine kunagi rahuldavat tulemust andnud. Selle asemel keeran coili meshi ümber valmis ja annan tasapisi voolu kuni coil ise selle töö ära teeb. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Juuni 30, 2013 Midagi meshi oksydeerijatele http://www.fasttech.com/products/1099/1 ... nd-lighterJulgen arvata, et see plastmassist ots sulab varsti ära (olen 2tk. analoogseid ära sulatanud) ja ei anna se riist ka piisavalt tugevat leeki. Oksydeerimiseks on korralikku riista vaja: Share this post Link to post Share on other sites