Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
[SAC]Bools

JoyeTech-vedelikud

Recommended Posts

Avastasin, et polegi veel appropriate teemat JoyeTech-mahlade kohta. Alljärgnevalt lisan siis mõned enda kogemused...

 

Desert 11mg - Üks nö."suitsumaitsetest", enda isiklik lemmik, vahest kõige lähedasem tavalisele tubakale. JoyeTech ise peab seda kohati ka "Camel"-iks. Siiani ainus, mida veel tänagi "pühapäeviti" hea meelega teen.

USA Mix 11mg - Samuti üks suitsumaitsetest, jätab sellise mõnusa, võib-olla veidi intensiivse pähklise järelmaitse. Kuigi on suhteliselt mõnus vedelik, siis minul viskas väga kiiresti üle. JoyeTech ise peab seda "Marlboro"-derivaadiks, logolgi kasutavad Marlboro valge-punaseid mõjutusi.

Cola 11mg - Tegelikult pole ka kõige hullem, aga maitse liialt vähe intensiivne. Võrreldes Inawera Colaga, viimane ikka selgelt üle nii maitselt endalt kui ka maitsetugevuselt(=intensiivsuselt).

Peach 11mg - Samuti enam-vähem, maitselt midagi "oranžis tuubis virsikumaitseliste kihisevate vitamiinitablettiga". Viskab samuti üsnagi kiiresti üle...

Icemen 11mg - Tegemist siis Ice Mentholiga, kuigi rohkem nagu münt kui mentool. Maitse päris intensiivne, kuid hoopis teistsugune, kui Liqua Mint "spearmint"-efekt. Kellele meeldib münditeema, see võiks proovida.

Banaan 11mg - Ausalt öeldes, peale veerandtunnist kimumist pean ütlema, et päris huvitav asi. Banaani maitse on selgelt esil, võrreldav enim ehk banaanijogurtiga. Kogemuste najal võin öelda, et oleks ma järgnevad 15 minutit seda veel kimunud, oleks ilmselt üle ka visanud. Sobib pigem vahel harva mõneks mahviks.

Chocolate 11mg - Tõsiselt kõige rõvedam mahl üldse, mida teinud olen. Veidralt lääge, imelik kõrvalmaitse, olen kindel, et on palju rohkem šokolaadi moodi maitseid olemas...

 

Kõik ülalmainitud on olnud JoyeTech-i 50/50 PG/VG valmismahlad, medium ehk siis 11mg kangusega. Pole ausalt öeldes eriti JoyeTech-i mahlasid Eestis silma hakanud, enda omad on kõik pärit ühelt ja samalt inimeselt, kes kahjuks ei huvitu neid konkurentsivõimeliste hindadega müümast...

 

On siinmail siis veel nende vedelike kimujaid? Ise katsun jõudumööda nüüd vähe mujale ka vaadata...

Share this post


Link to post
Share on other sites

VG Banan - Kaugelt nagu midagi banaani meenutaks, kuid väga kaugelt. Pigem negatiivne kogemus.

VG maasikas - lahutuva pakijoogi maitsega. Nagu see pulber, mida metsa jagati kunagi lapilistele. Väga keemiline maitse.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nii pool aastat tagasi alustasin ise Joyetechi mahladega ja siis oli enda lemmikuks cola, kirss, ry4, desert vahest. Proovinud palju neid aga enam ei suuda küll neid kimuda. Maitsed kergelt meenutavad nimel kirjas olevat toodet, kuid samas nagu ei ole ka. Pigem tundub tagant järgi, et oli pettumus. Selles suhtes, et iga kord kui midagi uut tellisin ja proovisin siis lootsin, ehk nüüd siis on näiteks kirss ka kirsi moodi. Tutkit oli siis (facep)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Camel (e. Desert) - üks parimaid

Cola - see seisis mul lahtiselt paar nädalat, siis oli tõmmatav, täitsa mõnus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sai ka järgi proovitud järgnevad joyetech vedelikud:

USA Mix - Pähklimaitse on veidi liiga tugev, kuid täiesti tõmmatav ning tubakamaitselistest vedelikest on kindlasti esireas.

Kiwi - Maitse võiks natuke intensiivsem olla, kuid muidu täiesti tõmmatav vedelik, mõnusalt värske.

Apple - Meentuab vesipiibu õuna ja mingisuguse mullinätsu vahepealset, üle 2ml ei suutnud tõmmata ja müüsin pudeli maha.

Grape - Sama lugu mis Kiwi vedelikuga, maitset jääb väheks, muidu on hea. Vedelik lõhnab ka täpselt nagu viinamarjamahl.

Watermelon - Hea, olen paar päeva teinud ning ei ole üle visanud.

Kõik maitsed 11mg ja aurustatud Iclear30s-iga.

 

Minu isiklik arvamus on see, et õuna ja viinamarja maitsetest jäävad Inawera vedelikud peale.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...